De lodge zit in de top van de beste eco-lodges ter wereld

Evolve Back Kabini is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. Dit resort ligt in de regio Kabini in de provincie Karnataka in het zuiden van India. Het grootste pluspunt is de ligging van de lodge. Pal aan de oever van de Kabini rivier. Deze stroom vormt de natuurlijke scheidslijn tussen de wildreservaten Nagarhole National Park en Bandipur. Vanuit Evolve Back Kabini kunt u het prachtige wild in deze parken bewonderen. Het ecologische concept van het resort is niet onopgemerkt gebleven. Sinds 2013 staat Evolve Back in de door National Geographic samengestelde top 25 van de beste eco lodges ter wereld!

Nagarhole National Park en Bandipur

Vanuit Evolve Back Kabini maakt u intensief kennis met de flora en fauna in Nagarhole National Park en Bandipur. Hier leven veel olifanten, beren, bizons, krokodillen, slangen en langur aapjes. Het axishert en de sambar zijn hertensoorten die uitsluitend in deze regio voorkomen. Ook luipaarden en tijgers duiken er af en toe op. Het resort organiseert naast de gamedrives ook romantische boottochten over de rivier. Na een actieve dag is de spa toegankelijk voor ayurveda behandelingen.

Privacy gegarandeerd

Evolve Back Kabini telt 34 volledig ommuurde cottages die gebouwd zijn volgens de etnische Kodava architectuur. De 26 Jacuzzi Huts zijn ruime suites met een living, slaapkamer, badkamer, terras en een binnenplaats met jacuzzi. De Pool Huts bieden nog meer ruimte en hebben een plungepool op de binnenplaats. Privacy gegarandeerd!

Internationale en regionale gerechten

Voor de maaltijden kunt u kiezen uit twee restaurants. De kaart van het fine dining restaurant Honey Comb biedt internationale en regionale gerechten. The Kuruba Grill is gespecialiseerd in gegrilde gerechten, varierend van kebab tot verse vis. Beide restaurants hebben een spectaculaire ligging aan de rivier. Vanaf uw tafel bent u getuige van de magische zonsondergang over het water. Evolve Back werkt met exclusieve -private dining experiences-. Een voorbeeld hiervan is de Candle Light Cruise. Daarbij maakt u een mooie tocht over de rivier om ondertussen te genieten van een romantisch diner voor twee.

Tripadvisor over Evolve Back Kabini

Vergelijkbare accommodaties in India