Exclusief kamperen in de habitat van het luipaard

Luxe kamperen in de Indiase wildernis. Dat is één worden met de natuur en volop avontuur. Halverwege de steden Jodhpur en Udaipur ligt Jawai, een ongerept natuur- en wildreservaat. Het vormt het leefgebied van het luipaard, dat hier nog in relatief groten getale aanwezig is. Jawai wordt bovendien veel minder bezocht dan het bekende Ranthambore National Park, waardoor u het rijk haast voor alleen heeft.

Conservatie zonder concessies te doen in luxe

In het natuurgebied ligt het Jawai Leopard Camp, een exclusief en luxueus tentenkamp. Het is de laatste aanwinst van de Sujan Luxury hotelcollectie. Kenmerkend voor Sujan is kleinschaligheid, persoonlijk service en het belang van conservatie zonder concessies te doen in luxe; iets waar het Jawai Leoparcd Camp wederom enorm in geslaagd is.

Balans

Bij het Jawai Leopard Camp vindt u een uitstekende balans tussen activiteit en rust. U maakt tweemaal daags een gamedrive waarbij u op zoek gaat naar het luipaard en ondertussen kunt genieten van de voorbijgaande landschappen. Ook ontmoet u de lokale bewoners van dit gebied; de Rabari herders. De herders en hun families leven al eeuwenlang in harmonie samen met de flora en fauna; erg belangrijk is voor het voortbestaan van het luipaard. Tussen de activiteiten door kunt u heerlijk ontspannen in het fijne zwembad van het tentenkamp. Er is zelfs een spa waar u de zorg van alledag van u af kunt laten glijden.

In Jawai Leopard Camp slaapt u in een echte safaritent. Elke tent is in een moderne stijl ingericht, met grote afbeeldingen van het sierlijke luipaard aan de wanden. Vanaf uw privédek geniet u van prachtig uitzicht over de wildernis en ruige rotsformaties.

Verse producten

In de zogenaamde 'dining tent' geniet u dagelijks van uitstekende maaltijden bereid met producten vers van eigen bodem. Wilt u van de maaltijd echt iets bijzonders maken dan kan dat ook. De crew organiseert graag een privéontbijt op een speciale locatie, een picknick of een romantisch kaarsverlicht diner onder de sterrenhemel.

Tripadvisor over Jawai Leopard Camp