Koninklijke luxe in de meest fascinerende stad van India

Taj Nadesar Palace: een voormalig paleis aan de oevers van de Ganges. Een hotel met een prachtige ligging in Varanasi, een van de oudste steden ter wereld. In de buurt van de heilige rivier, maar ver genoeg hiervandaan om de gasten een rustige thuishaven te gunnen. Het paleis is met succes getransformeerd tot een luxe boutique hotel. Het is een waar privilege om hier te mogen verblijven. 

Varanasi

Varanasi is een fascinerende stad. Dit heeft alles te maken met de Ganges die dwars door de stad stroomt en van groot belang is voor hindoes. Elke dag trekken enorme hoeveelheden pelgrims naar Varanasi om te baden in het heilige water. Op de ghats aan de oevers vinden ook crematies plaats. Het op gepaste afstand (en zonder camera) bekijken van dit ritueel laat een diepe indruk achter. Na een enerverende dag is het heerlijk om u even terug te trekken in de Jiva Spa. Daar kunt u kiezen uit verschillende holistische behandelingen.

Levendigheid

Taj Nadesar Palace heeft slechts tien kamers en suites. De inrichting verwijst naar de levendigheid en spiritualiteit van Varanasi, de cultuur en tijdloze tradities van zijn inwoners. De kamers hebben een ruime lounge en prachtig grote ramen met uitzicht op de mangobomen en jasmijnvelden.

De maaltijden zijn een beleving

De maaltijden zijn een bijzondere beleving op zich in Taj Nadesar Palace. Het hotel heeft geen 'gewoon' restaurant. Dat is meteen een pluspunt. Bij mooi weer krijgt u het ontbijt op de zonovergoten veranda voor uw kamer geserveerd. Voor de lunch is een intieme ruimte beschikbaar en het diner, met bijvoorbeeld een Indian BBQ, smaakt beter aan de rand van het zwembad.

Tripadvisor over Taj Nadesar Palace