Van binnen strak en modern, van buiten niet aangeroerd door moderniteit

Het Raas Hotel heeft de allerbeste plek in Jodhpur ingepikt: middenin het oude ommuurde centrum met bovendien een grandioos uitzicht op het kolossale Meherangarh Fort. Raas was het allereerste boutique hotel in deze betoverende stad. Zet een stap buiten de deur en u staat in Indiase hectiek: smalle steegjes waar het krioelt van de mensen. Links van u kamelen druk in de weer als lastdieren. Rechts van u de kleurrijke bazaars. Het Raas hotel is zelf opvallend in zijn architectuur. Het gebouw is volledig opgetrokken uit het voor de stad kenmerkende roze zandsteen.

Ontsnap aan de hectiek van Jodhpur

Een bezoek aan het indrukwekkende Meherangarh Fort is het grote doel van een verblijf in Jodhpur. Het fort is het grootste verdedigingswerk van Rajasthan en is in de loop van de jaren regelmatig uitgebreid en versterkt tot een nagenoeg onneembare vesting. In het centrum van het fort is een fascinerend paleiscomplex gevestigd en vanaf de top heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Heel spectaculair is de 'flying fox' beleving. Bij deze activiteit roetsjt u (stevig ingesnoerd) via kabels op grote hoogte van punt naar punt over het fort. De (geharnaste) sensatie is compleet. Om na een spannend avontuur als deze afdaling te ontsnappen aan de hectiek van Jodhpur, wachten de therapeuten van de Ila Only Spa geduldig op uw komst. De spa van het Raas Hotel is werkelijk betoverend. Eind 2014 is deze helemaal onder handen genomen en het resultaat mag er zijn: in deze schitterende oase van rust geniet u van fantastische behandelingen. Niet alleen schoonheidsbehandelingen en massages zijn mogelijk, maar ook complete therapieën zoals healing.

Regendouche

Raas heeft 39 kamers en suites. Alle gasten kijken uit op het Meherangarh Fort en hebben een balkon of een tuintje. Met uitzondering van de bewoners van de vier Garden kamers, die zijn op de tuin georiënteerd. De kamers zijn strak, eigentijds en ingetogen ingericht. In de luxueuze badkamers is een heerlijke regendouche en een bad beschikbaar. 

Traditionele Indiase gerechten

Het hotel heeft twee restaurants. Het chique Darikhara Restaurant serveert zowel westerse als traditionele Indiase gerechten. In het Baradari Cafe -bij het zwembad- is de sfeer minder formeel. Hier staan gerechten uit de Thaise en Mediterrane keuken op het menu. Wanneer u iets te vieren heeft of toe bent aan een romantisch diner voor twee, dan wordt er een tafel op een apart plekje gedekt.

Tripadvisor over Raas Hotel

Vergelijkbare accommodaties in India