Een oase die Sereniteit is genoemd

The Serenity is een voormalige plantagewoning uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Nu is het een klein, stijlvol hotel omgeven door groene specerijtuinen en rubberplantages. Door de ligging op een heuveltop heeft het hotel een schitterend uitzicht over de Blue Mountains! The Serenity is de perfecte plek om te genieten van Kerala's ongerepte natuur. Het hotel maakt onderdeel uit van Malabar Escapes, een serie boutique hotels in de provincie Kerala.

Ontmoet de huisolifant

Tijdens uw verblijf is er genoeg te doen. U kunt een rondrit maken met de ossenkar, fietsen door de prachtige omgeving, wandelen door de plantages en een ontmoeting hebben met 'huisolifant' Lakshmi, die door het hotel verzorgd wordt. U kunt haar wassen en voederen. Bij het hotel zelf kunt u gebruik maken van de services van de spa, mountainbikes, boeken en films, het badmintonveld en een aangenaam zwembad.

Superkleinschalig

The Serenity is superkleinschalig en heeft slechts zes kamers: twee op de begane grond en vier op de eerste verdieping. De kamers hebben een stijlvolle inrichting met frisse kleuren, antiek meubilair en veel kunstvoorwerpen. Daarnaast heeft elke kamer een comfortabele zithoek.

Buitenleven

Anders dan u misschien gewend bent, maar misschien wel veel specialer: The Serenity heeft geen binnen-restaurant! Uw ontbijt, lunch en diner worden hier op een heel ongedwongen manier geserveerd op het terras, op de veranda of aan het zwembad. Wilt u meer leren over de Indiase keuken? De chef-kok van het hotel gunt u een kijkje in zijn keuken en leert u graag meer over de groenten en kruiden die hij gebruikt.

Tripadvisor over Serenity at Kanam Estate