Het verfijnde interieur, de onberispelijke service en de uitmuntende restaurants maken van The Oberoi een van de meest gracieuze hotels van Delhi

The Oberoi Delhi is de pionier onder de topluxe hotels in India. Het hotel bood als eerste 24/7 butlerservice en heeft bovendien een van de beste locaties in hartje Delhi weten te bemachtigen. Het ligt op een steenworp afstand van het commerciele centrum en naast de Delhi Golf Course. 

Old Delhi

Er is in Delhi ongelooflijk veel te zien en te doen. Heel bijzonder is een fietstocht door Old Delhi, een ervaring die ongetwijfeld veel indruk op u zal maken. Een tocht door de hectische stad is zowel lichamelijk als geestelijk heel vermoeiend. Gelukkig beschikt het hotel over The Oberoi Spa, een van de meest luxueuze spas van Delhi. De spa biedt een grote verscheidenheid aan behandelingen en therapieen, varierend van ayurveda tot aromatherapie. 

De kamers

The Oberoi Delhi beschikt over kamers en suites, ze zijn verdeeld over zeven verdiepingen. De kamers zijn ingedeeld in drie categorieen, waarbij het verschil hem vooral zit in de locatie. De kamers zijn erg compleet uitgerust met moderne faciliteiten als een plasma televisie en een minibar. Sommige kamers kijken uit op zowel de Delhi Golf Course als de Humayuns Tomb, een schitterend monument dat sinds 1993 tot de lijst van Unesco Werelderfgoederen behoort.

Optimale service

Alle kamers bieden, zoals gezegd, 24 uurs butlerservice en voor een optimale nachtrust kunt u een keus maken uit het 'pillow menu'. Zoekt u wat meer luxe dan raden we u een suite aan. Deze heeft naast een slaapkamer ook een ruime living en de grootste suites beschikken zelfs over een kitchenette. Aan goede eetgelegenheden geen gebrek in The Oberoi Delhi! Het hotel beschikt namelijk zelf over een van de beste restaurants van de stad: Threesixty. De creatieve koks toveren hier fantastische wereldgerechten op tafel, van sushi tot een uitgebreide lunch inclusief champagne en martini's. Liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen hun hart ophalen in Travertino. Heeft u zin in specialiteiten van de Chinese keuken, die naar uw wens minder of juist erg pittig gekruid worden, reserveer dan een tafel in Taipan. Naast deze restaurants is er ook een chique bar en, heel uniek, een patisserie met een overdaad aan lekkernijen als taarten, koekjes, chocolade en allerlei soorten kaas. 

Tripadvisor over The Oberoi Delhi

Vergelijkbare accommodaties in India