Als u een stopover maakt in Delhi dan kiest Talisman voor dit hotel vanwege haar goede locatie, moderne design en uitstekende faciliteiten

The Oberoi Gurgaon ligt in de moderne buitenwijk Gurgaon in New Delhi, op slechts korte afstand van het vliegveld waardoor het hotel uiterst geschikt is wanneer u een stopover maakt in Delhi. Het hotel biedt alle faciliteiten om 24 uur op zeer comfortabele wijze door te brengen.

Van alles te doen

Trouwens, als u genoeg tijd heeft, is hier ook van alles doen. Het hotel is vlak bij het belangrijkste winkelgebied in de moderne wijk Gurgaon en ook het stadscentrum van New Delhi is redelijk dichtbij. Heeft u wat last van een jetlag en wilt u liever bij het hotel blijven, dan kunt u hier even tot rust komen aan de rand van het enorme zwembad of een massage boeken in de spa, waarna u de volgende dag weer fit genoeg bent om door te reizen naar uw volgende bestemming.

Ruime kamers

The Oberoi Gurgaon heeft kamers en suites in verschillende categorieën. De kamers zijn ruim. Het interieur is fris en licht met veel gebruik van wittinten, beige, bruin en hier en daar een vleugje rood. Een moderne badkamer met dubbele wastafels en een lekker bad mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast geniet u van mooi uitzicht op het zwembad en de tuinen.

Voldoende keus

Vanuit het hotel zijn diverse restaurants te voet of per taxi goed te bereiken. Ook wanneer u uw hotel niet wilt verlaten is er voldoende keus, want er zijn twee uitstekende restaurants waar onder andere specialiteiten uit de Japanse keuken worden geserveerd, een bar, een lounge en een deli waar verse broodjes en gebak worden verkocht.

Tripadvisor over The Oberoi Gurgaon