The Oberoi Mumbai ligt op een toplocatie en is na renovatie wellicht een van de meest moderne hotels van de gerenommeerde Oberoi keten

De majestueuze Oberoi in Mumbai onderscheidt zich van andere hotels door haar elegantie en locatie. Het hotel ligt gunstig aan Marine Drive, de beroemde boulevard langs de kustlijn in het zuiden van de stad. Daarnaast is het slechts een uur rijden van de luchthaven af en zijn de meeste bezienswaardigheden, winkelcentra en restaurants gemakkelijk bereikbaar.

Gateway of India

In het dichtbevolkte Mumbai is van alles te beleven. De stad biedt veel op cultureel gebied. Zo kunt u een bezoek brengen aan het culturele icoon van de stad, de indrukwekkende Gateway of India, diverse lokale markten en musea waaronder Mani Bhawan, de voormalige residentie van Mahatma Ghandi. Wilt u de ergste drukte ontlopen, neem dan een taxi naar een van de groenere gebieden, zoals de 'hangende tuinen' bij de Malabar heuvels en het rustgevende Kamla Nehru Park. Bent u de hele dag actief geweest en kunt u wel wat ontspanning gebruiken? The Oberoi heeft een prachtig zwembad met ligbedjes, een fitnesscentrum en de legendarische The Oberoi Spa.

De kamers

De ruime kamers en suites van The Oberoi zijn eigentijds en licht ingericht, met mooie eikenhouten vloeren en walnoten meubilair. Daarnaast beschikken ze over een frisse, moderne badkamer en allerlei moderne technische snufjes. Afhankelijk van de kamer die u kiest geniet u van uitzicht over de stad en het drukke leven of de boulevard en de eindeloze oceaan.

Uitstekende restaurants

The Oberoi scoort vooral hoog vanwege de uitstekende restaurants. Restaurant Fenix serveert gerechten met invloeden vanuit de hele wereld. In Vetro staan Italiaanse klassiekers zoals huisgemaakte pasta's en overheerlijke risottos op het menu. Bovendien heeft u in de Enoteca de keuze uit ruim 800 wijnen! Reserveer ook zeker een tafeltje in restaurant Ziya (**Michelin) Daar zwaait de bekroonde chef Vineet Bhatia de scepter. Hij is de beste in de Indiase keuken.

Tripadvisor over The Oberoi Mumbai