Uw tent is zo compleet als een luxe suite, de service als die van een vijfsterren hotel, alles afgemaakt met culinaire hoogstandjes

Kamperen in de woestijn, dat klinkt als iets primitiefs. Maar zodra u bij The Serai arriveert zult u zien dat het ook op een hele luxe manier kan.

Genoeg te doen in de woestijn

Het kleinschalige, exclusieve tentenkamp van The Serai ligt net buiten Jaisalmer en is omgeven door louter zand! Dat betekent niet dat hier niets te beleven valt. Integendeel! U kunt tal van uitstapjes maken, die bovendien aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Bezoek bijvoorbeeld het historische Jaisalmer of trek met een kameel de woestijn in. Blijft u in het kamp, dan kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek, een duik nemen in het zwembad of uw lichaam door de professionele spa therapeuten onder handen laten nemen in de spa.

Luxe tenten

Het tentenkamp bestaat uit 21 luxe canvastenten. Een chique stenen trap biedt toegang tot een heerlijke loungehoek, de veranda en de entree van uw Tented Suites. Eenmaal binnenin verbaasd u zich over de ruimte in deze tent. Hij is voorzien van een grote slaapkamer met airconditioning en een luxe badkamer. Heeft u behoefte aan toch nog wat meer ruimte, dan is er de Luxury Tented Suite. Deze biedt als extra een omheinde privétuin met een dompelbad. De Royal Tented Suites bieden met een grote lounge, een zwembad en een privéspa echte topluxe!

Kruiden uit eigen moestuin

The Serai heeft zijn eigen restaurant, eveneens in een tent. De menukaart bestaat uit een selectie van westerse en Indiase gerechten, die bereid worden met groenten, kruiden en fruit uit de eigen moestuin. Verser kan het niet! Heeft u iets te vieren, of heeft u behoefte aan privacy, dan kunt u er ook voor kiezen om niet in de tent, maar op een heel speciaal plekje nabij het kamp te laten regelen.

Tripadvisor over The Serai