Verkozen tot één van de beste 150 hotels ter wereld door het magazine 'Best Hotels'

Het Alila Jakarta is geen kleinschalig boutique hotel, zoals we ze bij Talisman graag uitkiezen voor u. Het hotel telt maar liefst 249 kamers en suites en is door de vooruitstrevende en minimalistische inrichting verkozen tot één van de beste 150 hotels ter wereld door het magazine 'Best Hotels'. Verblijft u in het Alila dan zijn er talloze mogelijkheden om de stad op de typische Alila manier te verkennen; op zoek naar de verborgen parels. Bezoek prachtige oude gebouwen, beroemde antiekmarktjes, verken de kunstscene of struin door de botanische tuinen.

Alila Restaurants

Er zijn twee restaurants in het Alila Jakarta; het eclectische 'Buzz at Alila' serveert Aziatische gerechten maar ook gerechten uit de Westerse keuken vanuit de open keuken. In de Chinese bistro 'Shanghai Storm' worden heerlijke noodles en perfect bereide dumplings naar uw tafel gebracht.

Ontdek Jakarta

Het Alila Jakarta is gelegen in de oude wijk Batavia-stad, het oude centrum van Jakarta. Het kijkt uit op het presidentiele paleis en het Nationale Museum Monas en de traditionele marktjes zijn ook goed bereikbaar. Vanuit het hotel kunt er per fiets op uit, om de Heritage Trail te volgen. U bezoekt drie musea in het oude kwartier; het Jakarta History Museum, het Museum of Fine Arts and Ceramics en het Wayang Museum. Daarnaast komt u al fietsend langs energieke straatkunst en eindigt u uw fietstocht in het koloniale Café Batavia.

Minimalistisch en rustig

Na een enerverende dag is het heerlijk thuiskomen in uw ruime kamer of suite van het Alila. Iedere kamer biedt een spectaculair uitzicht op de skyline van de stad, en een veilige thuishaven voor iedere reiziger. De inrichting van de kamers en suites is - net zoals de rest van het hotel - minimalistisch en rustig.

De Club Suite is het perfecte onderkomen voor de reiziger die op zoek is naar ruimte en luxe. 61M2 in oppervlakte en ingericht in warme houttinten en met rustige kleuren komt u hier helemaal tot rust. Verblijft u hier dan geniet u van bijzondere privileges zoals een persoonlijke check-in in de Executive Lounge, waar u kunt ontbijten en de hele dag door kunt genieten van non-alcoholische drankjes. In de avond tussen 6 en 8 worden hier cocktails geserveerd.

Alila Spa

En voordat u weggaat mag u niet vergeten een bezoekje te brengen aan de beroemde Spa Alila. Ook in het Alila Jakarta is er een bijzonder rustpunt gecreëerd; privacy en cocooning gegarandeerd! Geniet van een duo-behandeling of een echte Balinese massage.

Tripadvisor over Alila Jakarta

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië