Alila blaast de skyline van Solo nieuw leven in

Surakarta, of Solo zoals het ook wel bekend staat, is de oudste Koninklijke hoofdstad van centraal Java en wordt ook wel gezien als het hart van het Javaanse Koninkrijk en de bakermat van de Javaanse cultuur. Hier werd vroeger geheerst vanuit twee verschillende paleizen en kent mede daarom een weelde aan kunst, rituelen en tradities. Vandaag de dag is Solo één van de snelst ontwikkelende economische centra van Indonesië, waar de charme van een klein stadje wordt gecombineerd met de ambities van een metropool.

Skyline van Solo

In deze culturele hoofdstad van Indonesië vindt u een hedendaags hotel. Kamers bieden uitzicht op de oude stad en op de valleien en vulkanen die als magnifieke achtergrond dienen. Het gebouw blaast de skyline van Solo nieuw leven in; een avant-garde design welke sterk afsteekt tegen de traditionelere bouwwerken die u kunt vinden in Solo. Ga vooral een drankje drinken in de hoogste bar van Centraal Java, die u hier kunt vinden!

Rust en ruimte

Alle kamers en suites zijn in de typische Alila sfeer ingericht. Met rustige kleurstellingen en veel gebruik van natuurlijke materialen. Rust en ruimte, dat lijken ook hier weer de sleutelwoorden te zijn. Uw kamer biedt een oase van rust en stilte in de stadsjungle van Solo. U hoeft maar een blik uit het raam te werpen om teruggeworpen te worden in de bruisende stad!

Meet the locals

Verblijft u in het Alila Solo dan wordt u meegenomen op fascinerende tochten door het Alila Leisure Concierge Team, of door uw eigen Talisman gids. Probeer zelf de typische Javaanse kunst te maken, bezoek de bruisende ochtendmarkten op zoek naar typische souvenirs of boek een privé kookworkshop. U kunt ook besluiten de stad te verlaten, en u te vergapen aan het vulkanische landschap, de eeuwenoude tempels en vriendelijke locals.

Een gevarieerd menu

In Epice, het restaurant van Alila Solo, is het iedere dag weer genieten van een gevarieerd menu met lokale en internationale invloeden. U kunt ook besluiten te genieten van een lichte maaltijd in de bar op de bovenste verdieping, of te cocoonen in uw suite en de chef een romantisch diner voor twee te laten bereiden. De keuze is aan u!

Alila Spa

Ook hier in het Alila Solo mag een bezoek aan de spa niet ontbreken. Zodra u de ruimte betreedt valt er een bijzondere rust over u heen, en de behandelingen zorgen voor een complete ontspanning en ontsnapping.

Tripadvisor over Alila Solo

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië