Een goed verstopte hideaway vlakbij de drukte en gezelligheid van het kunstenaarsdorpje Ubud

Alila Ubud ligt op een toplocatie in een klein dorpje net buiten Ubud. Midden in de jungle, tegen een heuvel en met uitzicht over de groene boomtoppen en in het dal de ruisende Ayung rivier. Het zwembad, een van de eerste 'infinity pools' op Bali, is beroemd en siert de omslagen van vele reistijdschriften over de gehele wereld.

Kunstenaars in Ubud

Ubud is dan misschien wat toeristisch, maar het blijft ook gewoon een heel leuk dorpje. Het wemelt er van de kunstenaars en artistieke winkeltjes. Zo worden hier de bekende gekleurde maskers gemaakt, maar ook prachtige meubels en sieraden. In het centrum van Ubud is het druk, er bevinden zich een aantal leuke restaurants waar u heel goed kunt eten, zoals Mozaic. Buiten Ubud kunt u de rust opzoeken tijdens een wandeling of fietstocht door de eindeloze groene rijstvelden of relaxen aan de rand van het zwembad van deze Alila. De goed aangeschreven spa is een niet te missen onderdeel van uw verblijf.

Deluxe kamers en pool villa's

Wij hebben in de loop der jaren een warme band met dit hotel opgebouwd, en de prijs/kwaliteit verhouding is er uitstekend! De deluxe kamers liggen op de begane grond en hebben een terras en open-air badkamer. De Superior kamers liggen op de eerste etage en hebben een balkon met daybed waar u heerlijk op kunt relaxen. De poolvilla's zijn volledig ommuurt en bieden alle privacy. De ruime slaapkamer is smaakvol ingericht. Middels schuifdeuren bereikt u de ruime badkamer met douche, toilet en twee wastafels. Vanuit de badkamer komt u in de tuin waarin een groot verzonken bad ligt te midden van een lotusvijver.

De villa heeft een riant zwembad en twee ligbedden in de tuin. De valley villa's hebben rondom een houten dek met heerlijke stoelen en bieden een spectaculair uitzicht over de Ayung. Het resort is opgezet als een Balinees dorp. De kamers en villa's liggen verspreid over een grote oppervlakte en bieden alle een overweldigend uitzicht. De deluxe kamers en superior kamers liggen boven elkaar en hebben een terras of balkon. De valley villa's hebben, door hun hoge ligging en met het karakter van een echte hideaway, onze voorkeur. Voor nog meer luxe kunt u ook voor een pool villa kiezen, eveneens schitterend gelegen en voorzien van een ruim zwembad.

Gezonde en voedzame maaltijden

Het resort heeft een eigen restaurant waar de keuken is gericht op gezonde, voedzame maaltijden. Daarnaast kunt u de maaltijden in de privacy van uw villa nuttigen. Er is ook een bar met lounge, vanwaar u uitzicht heeft op de prachtige infinity pool. 

Tripadvisor over Alila Ubud

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië

Wapa di Ume

Ubud