Elegant, luxueus en toch ingetogen

Bij Alila Villas Uluwatu springt boven alles de adembenemende omgeving en de architectuur van het hotel in het oog. Het complex ligt hoog op een plateau aan de rand van een klif. Hier op het schiereiland Bukit Badung in het zuiden van Bali heerst sereniteit. Zodra de behoefte voelt om de levendigheid en drukte van een stadje op te zoeken, staat u toch binnen een half uur in hartje Jimbaran. Wat Alila Villas Uluwatu absoluut onderscheidend maakt, is de architectuur. Het internationale award winnende bureau WOHA uit Singapore is verantwoordelijk voor het ontwerp.

  • Alila Villas Uluwatu viert haar tiende verjaardag! Om dit te vieren trakteert Alila Villas Uluwatu op de vierde nacht gratis bij een verblijf van minimaal 3 nachten. Verblijven in de periode 1 juli - 31 december 2019. Daarnaast profiteert u van vele extra's.
  • Neem contact op met één van onze reisspecialisten voor de voorwaarden. In het blok hiernaast kunt u een contactverzoek of offerte-aanvraag indienen. Zij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer inspiratie en informatie!

Primus inter pares

Een fascinerend ontwerp en extreem duurzaam ook. Volledig gerealiseerd met toepassing van natuurlijke materialen en milieubesparende bouwtechnologie. Moderne interieurs gemodelleerd naar eeuwenoud Balinese design. Rustgevend en kunstzinnig. Ongekende luxe, maar dan zonder een ecologische footprint achter te laten.

Het onverenigbare verenigd

Alila Villas Uluwatu is een ideaal vertrekpunt voor een lange reeks spirituele en actieve excursies. Bezoek de mysterieuze tempels, laat u onbekommerd onderdompelen in Balinese wellness. Geef uw lichaam over aan helende krachten. Onderneem een tour door de omgeving en bezoek achteraf gelegen dorpjes. Wie overstag gaat en zich in de moderne Indonesische keuken wil verdiepen, volgt een kookworkshop bij de chef-kok. De Spa is overcompleet uitgerust met veel meer dan alleen een 24/7 fitnesscentrum en een 50 meter lang zwembad.

Privacy is hier de norm

Op de plattegrond van Alila Villas staan 84 onvoorstelbaar mooie villa's met een of drie slaapkamers. Privacy is hier de norm. Vanuit de eenkamer villa's bestaat ongehinderd uitzicht over zee. Gasten lopen vanuit de slaap- en badkamer zonder obstakel naar het privé zwembad en de sala in de tuin. De driekamer villa's zijn bedoeld voor een groter gezelschap.

Lokale ingrediënten

Liefhebbers van fine dining vergapen zich aan de verfijnde opmaak van de gerechten die in restaurant Cire worden geserveerd. Het strakke design, in combinatie met Balinese batik schilderingen, voegen een extra dimensie toe aan de beleving. Hier geniet u van gerechten uit de internationale keuken, bereid op basis van lokale ingrediënten. Minder formeel, maar nog steeds bijzonder smaakvol, is restaurant Warung. Zoals de naam al zegt staat de lokale laagdrempelige keuken hier centraal met bekende specialiteiten zoals bijvoorbeeld soto ayam. 

Tripadvisor over Alila Villas Uluwatu

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië