Een verblijf hier is een prettig begin of einde van uw reis

Het Jimbaran Puri Bali ligt vlakbij de luchthaven, maar daar merkt u helemaal niets van. Het chique Jimbaran Bay heeft lange witte zandstranden waar veel lokale restaurantjes en winkeltjes er alles aan doen om uw aandacht te trekken. 

Cottage of Villa?

U kunt (lees wel, kunt. Het verkeer in Bali kan nogal hectisch zijn..) zich binnen vijftien minuten na aankomst op Bali bevinden in een van de luxe villas of cottages aan het heerlijke strand.

Het Jimbaran Puri Bali biedt traditionele Balinese cottages aan, maar ook Pool Villas in prachtige tropische tuinen. Alles is gebouwd in die typisch Balinese stijl; hemelbedden gemaakt uit donker hout en marmeren badkamers met grote deuren die uitkomen op uw patio. Vanuit het enorme zwembad stapt u zo het strand op, waar Balinese kinderen spelletjes spelen en de golven uitnodigen voor een verfrissende duik. 

Restaurants

Er zijn niet heel veel restaurants te vinden in het resort maar dat hoeft ook niet. Het is ontzettend leuk om er in de avond op uit te gaan en te eten in een van de vele lokale restaurants op een steenworp afstand van uw suite.

Het ontbijt wordt geserveerd in het Tunjung Cafe, waar altijd een frisse bries waait. Geniet van een overdadig buffet waar Europese en Indonesische gerechten worden gecombineerd. Tunjung is ook het restaurant waar u geniet van het diner. Omgeven door kaarslicht worden er typische Indonesische specialiteiten geserveerd. U kunt er ook voor kiezen om in het Nelayan Restaurant te dineren; het heeft de reputatie dat het de meest verse visgerechten van het hele eiland serveert! U ziet ook werkelijk de vangst van de dag arriveren,

 

Aan entertainment geen gebrek!

Als u genoeg heeft van het zwembad of de zee, dan zijn er genoeg tempels en marktjes te bezoeken in de nabije omgeving. Wij adviseren echter: ga niet teveel op pad, en geniet van de 'good vibes' aan Jimbaran Bay!

Tripadvisor over Belmond Jimbaran Puri Bali