Sempiak Villas ligt zonder twijfel aan de mooiste baai van Lombok. De kleinschaligheid en het uiterst vriendelijke personeel zorgen voor een top verblijf!

Sempiak Villas combineert kleinschaligheid met persoonlijkheid. Het ligt aan de zuidkust van Lombok aan een prachtig wit en ongerept zandstrand. Geniet hier van de mooie vergezichten over de Selong Belanak Bay, de ongerepte omgeving en de prachtige baai waar Sempiak Villas aan gelegen is. 

Houten villa's

Sempiak Villas bestaat uit slechts vijf houten villa's die alle een prachtig uitzicht hebben over de baai en de sfeervol aangelegde tuinen. Elke villa is uniek en u krijgt het gevoel hier in uw eigen paradijsje te leven. 

Restaurant direct aan het strand

Het Laut Biru restaurant ligt direct aan het strand. Het ontbijt wat in het restaurant of op het strand geserveerd wordt is een feestelijke aangelegenheid. Vanuit uw luie stoel op het strand kunt u genieten van een heerlijk diner bij de ondergaande zon. 

Selong Belanak

Selong Belanak is een zeer pittoreske en rustgevende plek. Het is een gebied waar u volledig kunt ontspannen. Geniet van de prachtige baai en het heldere water of ga cultuur opsnuiven in één van de Sasak dorpen. Na het diner kunt u bij helder weer genieten van de prachtige sterrenhemel en de honderden lichtjes in zee van de vissersboten. 

Tripadvisor over Sempiak Villas

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië