Soori Bali een luxe pool villa aan de Balizee

Pal voor de deuren van uw terras ligt de azuurblauwe Balizee. In een rustgevende cadans rollen de golven op het zachte lavastrand. U bent er nagenoeg alleen. Geen overbevolkte boulevard, geen druk uitgaansleven, geen massa. Een beetje teruggetrokken lijkt het wel. Laat buiten de tijd maar doorrazen. Eindeloze rijstvelden in het achterland, de contouren van Mount Batukaru nog net zichtbaar in de trillende lucht.

Special

  • Boek nu voor 28 februari 2019 een romantisch verblijf in een villa van Soori Bali (verblijf voor 31 maart 2019) en geniet van verschillende extra's:
  • Bij een verblijf van twee nachten krijgt u een massage van 60 minuten, een diner, een afternoon tea, eenmaal een shuttle naar de Tanah Lot met zonsondergang en eenmaal een Segway excursie.
  • Bij een verblijf van drie nachten krijgt u bovenstaande, plus een extra diner in restaurant Cotta.
  • Bij een verblijf van vier nachten krijgt u bovenstaande, plus een extra afternoon tea.
  • Neem contact op met één van onze reisspecialisten voor de voorwaarden. In het blok hiernaast kunt u een contactverzoek of offerte-aanvraag indienen. Zij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer inspiratie en informatie!

Soori Bali. Onthoud die naam.

Hier geniet u onder perfecte omstandigheden van de rust en ruimte aan de westkust van Bali. Dit in 2009 geopende resort ligt vlak bij de magische Tanah Lot tempel. De conciërge van Soori Bali helpt graag mee bij het organiseren van uitstapjes in de omgeving. Aanraders zijn een wandeling of fietstocht langs de rijstvelden, een kookworkshop in eigen huis, tempels bezoeken en paardrijden op het strand. Even geen trek in de buitenwereld? Niemand legt u een strobreed in de weg bij een dagje luieren aan het strand. Zodra u toe bent aan een oppepper, bent u welkom in de Spa. Na gedane arbeid is het goed rusten.

Alles is in harmonie

Soori Bali is gebouwd volgens de klare lijn. Het is geen kolossaal complex, maar bestaat uitsluitend uit vrijstaande strakke luxe villa's. Door ontwerp en het materiaalgebruik gaan ze moeiteloos in de natuurlijke omgeving op. Alles is in harmonie. De Beach Villa's op de begane grond bieden vanaf het terras direct toegang tot de tuin, het privé zwembad en het strand. Vanuit de Ocean Villa's op de eerste etage is er een geweldig uitzicht op zee. De Mountain Villa's zijn op de eindeloze rijstvelden en de bergen geörienteerd. Gezinnen en grotere gezelschappen kunnen gebruik maken van een van de Residences met drie slaapkamers. Een toegewijde butler zal het u aan niets doen ontbreken en kan bijvoorbeeld interessante uitstapjes voor u verzorgen, vervoer naar een andere plaats of een diner in uw villa voor u regelen. Het is ook mogelijk om in de privacy van uw villa te ontbijten. Uw villa is van alle gemakken voorzien. U heeft een gourmet bar waar u verse espresso kunt maken of thee kunt zetten. 

Selamat Makan!

Soori Bali heeft twee uitstekende restaurants. Cotta is het open lucht Balinese open lucht aan het strand waar ook het ontbijt geserveerd wordt. In Ombak deelt de chef zijn culinaire ervaringen van zijn vele westerse omzwervingen. Zelfs na een langer verblijf raakt de kaart met Indonesische specialiteiten en gerechten uit de internationale keuken niet uitgeput. De ingrediënten voor de maaltijden zijn grotendeels afkomstig uit de Tabanan regio. Trek in een lichte lunch, een snack, of een sprankelende cocktail? Duik dan even onder in de The Reading Room. Naast een internationale boekencollectie vindt u hier ook Ipads om even door het wereldnieuws te zappen. 

Tripadvisor over Soori Bali