Wellness, gezondheid en service staan bij The Amala centraal

The Amala is een zusterhotel van het (onder Talisman reizigers én bestemmingsspecialisten) populaire The Balé Resort. Buiten is er volop leven, winkels, mensen en scootertjes, binnen de muren voelt u de absolute 'zen' sfeer. En dat zal vast komen door het vriendelijke personeel, waar The Balé ook zo bekend om staat. Of het design, waarbij werkelijk aan ieder detail is gedacht en waarbij de sfeer en uitstraling toch ingetogen blijft. De gezellige straten met restaurants en winkels en het zandstrand liggen op loopafstand. De kleinschaligheid van dit resort maakt het ook heel bijzonder. Want in het drukke en steeds populairder wordend Seminyak zijn maar weinig echt kleine, luxe hotels te vinden.

Met jacuzzi op uw binnenplaats

The Amala heeft slechts twaalf exclusieve villa's. Die zijn bovendien volledig ommuurd om de gasten maximale privacy te garanderen. De spa villa's hebben een modern interieur, een ruime lichtinval en een mooie binnenplaats met jacuzzi. Uw badkamer heeft een stoomdouche met verschillende kruiden. Er zijn ook vijf poolvilla's met een privé zwembad van drie bij zes meter. The Amala heeft een Amala Residence. Dit verblijf met drie slaapkamers en een heel ruim zwembad is geschikt is voor grotere reisgezelschappen.

Ontdek het hippe Seminyak

Seminyak kent geen overvolle bars, maar wel luxe boetieks, hippe loungebars en een aantal van Balis beste restaurants. Daarom is het plaatsje absoluut de moeite van een bezoek waard. Het sterkste argument is een diner bij Ku de Ta. Is het niet om de voortreffelijke keuken, dan is het wel om hier de zonsondergang te mogen zien. Dichter bij huis is het strand bereikbaar per shuttle. Hier heerst geen drukte. Dat geldt ook voor de geweldige spa van The Amala. Het complete gamma is beschikbaar: van lichaamsbehandelingen tot ontspanningssporten als tai chi, pilates en yoga.

Biologische producten in restaurant Bamboo

Restaurant Bamboo grenst aan het zwembad en is de gehele dag geopend. Het menu ligt in lijn met het wellnessconcept. Gezonde maaltijden, toepassing van biologische producten. Bamboo helpt mee om het lichaam te ontgiften en vitamines en mineralen aan te vullen. U verlaat dit resort als herboren! De keuken is georiënteerd op Indonesië, Azië en het westen. U begrijpt dat u bij de maaltijden niet als vanzelfsprekend een alcoholhoudend drankje krijgt geserveerd. Het resort biedt het niet actief aan, maar ontzegt u het ook niet.

Tripadvisor over The Amala

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië