Jong en trendy, dat is The Balé ten voeten uit

Absolute privacy, dat is garandeerd bij een verblijf in The Balé. Wellicht daarom het favoriete verblijf op Bali van steeds meer Talismanreizigers! Het is een modern resort in een frisse trendy stijl met een uitmuntende service en geweldige villa's met ieder voor zich een eigen zwembad. Het hotel ligt in Nusa Dua, het meest zuidelijke deel van Bali. De eigen Beach Club op Geger Beach -vlakbij een lokale tempel- is vanuit het resort makkelijk te voet bereikbaar. U kunt zich natuurlijk ook laten brengen, de conciërge rijdt u er graag even naar toe. The Balé heeft op het strand eigen ligstoelen en handdoekenservice. Bij het lokale restaurant kunt u een lekker hapje eten.

Eindeloos genieten

Dit is een plek waar relaxen en genieten als vanzelf gaat. The Balé is een synoniem voor optimale ontspanning. Hier staat een verblijf in het teken van strand en wellness. Bij aankomst staat een zalig ligbed met satijnzachte kussens voor u klaar. Blijft u liever bij het resort, neem dan een duik in het grote zwembad of zoek verkoeling in uw eigen zwembad bij de villa. De lichaam en geest helende wellnessprogrammas van de spa maken het verblijf in The Balé echt compleet.

Privacy en service

Het hotel heeft zijn naam te danken aan de overdekte paviljoens zoals die in de meeste Balinese tuinen te vinden zijn. Het hotel heeft een kleine dertig kamers. De begrippen privacy en service met hoofdletters geschreven worden. Kamer is trouwens niet het juiste woord om uw verblijf te beschrijven, aangezien elk verblijf in totaal een oppervlakte van minstens 240 vierkante meter. The Balé spreekt dan ook over 'pavilions'. Vanuit de openslaande deuren van uw badkamer daalt u direct af naar het 'piece de resistance' van uw verblijf: het royale eigen zwembad, dat direct aan uw badkamer grenst. Waar eigen zwembaden zelfs in de meest luxe hotels niet meer zijn dan een plunge pool, kunt u hierin echt terecht voor uitgebreide zwempartijen, omdat het bad acht bij vier meter meet. Naast de slaapkamer, die echt van alle gemakken is voorzien, vindt u buiten een Balé, met een groot bed, een koelkast, koffie- en theefaciliteiten en audio apparatuur.

Easy does it!

The Balé heeft twee restaurants en een bistro. Restaurant Faces ligt aan de rand van het gemeenschappelijke zwembad en heeft een open keuken. Restaurant Bliss ligt met de rug tegen de spa en is gespecialiseerd in lichte en voedzame gerechten. Wanneer u deelneemt aan een van de wellnessprogramma's, dan zijn de maaltijden in Bliss een aanvulling op de therapie. Na het diner kunt u nog lang genieten van de aangename sfeer in de bar en lounge. TAPA is de nieuwe hippe bar en bistro van The Balé. In de moderne kleurrijke setting tapas eten en cocktails nippen. Easy does it!

Tripadvisor over The Balé

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië