Deze schitterende parel, letterlijk verstopt tussen de rijstvelden en de weelderige natuur, is een ware aanwinst voor het Talisman portfolio. Het unieke design, de toplocatie en de grote afstand van de massa bekoren zelfs de meest verwende reiziger.

The best of both worlds

Goede wijn behoeft geen krans. Een resort dat onderdeel uitmaakt van de exclusieve GHM hotelketen presteert per definitie op topniveau. Als de accommodatie daarnaast ook nog eens behoort tot het selecte gezelschap van 'The Small Luxury Hotels of the World', bestaat geen enkele twijfel meer. Dit is kwaliteit. In het kleine Balinese dorp Tanah Gajah -een paar kilometer boven Ubud- ligt The Chedi Club. Ooit aangekocht als ruïne van een traditionele Balinese woning. Nu met vakmanschap en engelengeduld omgetoverd tot een fabelachtig resort met een duidelijk zichtbare lokale signatuur. 'The best of both worlds' in de directe omgeving: het levendige en kunstzinnige Ubud als onderbreking van de sereniteit van de langgerekte zacht wuivende rijstvelden.

Mens sana in corpore sano

In de omgeving van het resort is genoeg te ontdekken zonder gemotoriseerd vervoer. Gewoon net als thuis op de fiets of te voet, Zo kunt u op eigen gelegenheid urenlang door de prachtige groene rijstvelden trekken. Probeer in ieder geval minstens één keer het artistieke Ubud te bezoeken. Tussen de kunstgaleries liggen talloze restaurantjes verstopt. In het resort staat het team van de spa klaar om uw lichaam en geest tot rust te brengen. Speel een set op de tennisbaan of duik in het enorme zwembad. Mens sana in corpore sano.

Modern comfort met traditionele accenten

Het interieur van de twintig villas is een verfijnde combinatie van modern comfort met traditionele accenten. Zo zijn de deuren voelbaar oerdegelijk en onverwoestbaar Balinees. Het meubilair is gemaakt van donker hardhout uit Java. The Chedi Club heeft vier verschillende typen villas. Het verschil zit voornamelijk in de grootte en uitrusting. De Suite is met haar toch riante 70m2 de kleinste kamer met een klein open terrasje ervoor. De Pool villas zijn 280m2 en bieden meer privacy en natuurlijk een eigen zwembad van 8 meter lang. De Spa Pool Villa is 210 m2 met een zwembad van 7 meter lang, en heeft als unieke voorzieningen een privé behandelkamer en een sauna. De luxe Hadiprana Villa telt maar liefst 550m2 en heeft twee slaap- en badkamers en een zwembad van 10 bij 6 meter.

Dineren tussen de rijstvelden

Tot de faciliteiten van The Chedi Club behoort een exclusief restaurant dat op een prachtige locatie ligt midden tussen de rijstvelden. Het uitzicht van hieruit is echt heel bijzonder. Aan de rand van de rijstvelden de palmbomen, in de verte de mysterieuze Gugung Agung vulkaan. Met een beetje geluk ziet u een 'streaked weaver' met haar gele schedeldak een nestje bouwen tussen de rijsthalmen. Na zonsondergang komen de vuurvliegjes tevoorschijn om onbedoeld een sprookjesachtige sfeer te creeren. In de Bird Lounge bent u altijd welkom voor een cocktail of afternoon tea.

Tripadvisor over The Chedi Club

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië