Wapa di Ume is de perfecte accommodatie voor reizigers die op zoek zijn naar een hideaway op een rustige locatie maar toch nabij de levendigheid van Ubud

Wapa di Ume ligt midden tussen de rijstvelden en tropische natuur. Op deze serene plek is het haast niet denkbaar dat u zich toch op maar een paar minuten van de gezelligheid van Ubud bevindt. Het resort is gebouwd als een Balinees dorpje en de suites en villa's gaan door hun lokale architectuur perfect op in de omgeving. 

Wandelingen door de rijstvelden en yogasessies

Bij uw verblijf is al veel inbegrepen. U kunt op dinsdagen en vrijdagen een begeleide wandeling door de rijstvelden maken. Op woensdag- en zondagmiddag deelnemen aan een yogasessie. Ook kunt u gebruik maken van de gratis shuttle naar Ubud, waar u de gezellige straatjes met leuke winkeltjes en restaurants kunt verkennen. Bent u spaliefhebber? Wapa di Ume beschikt over een mooi wellnesscentrum waar u een weldadige ontspanningsmassage kunt ondergaan. Voor de verkoeling is er daarnaast een groot zwembad aanwezig. 

Lumbung stijl

Er zijn 33 suites, ontworpen in 'Lumbung' stijl, met hoge muren en daken zoals de traditionele rijstwinkeltjes deze hebben. Ook het interieur is traditioneel, met zachte kleuren en daarnaast veel ruimte. Sommige suites hebben een privézwembad. Wapa di Ume ligt aan de rijstvelden. De 18 oorspronkelijke suites liggen zo dat ze deels of helemaal uitzicht bieden op het rustgevende groen. De 15 nieuwere suites liggen niet aan de rijstvelden, maar gunnen u een blik op de evenzo idyllische rivier. Wellicht is het serviceniveau minder hoog dan u in de meeste accommodaties zult ervaren. Het personeel is echter heel vriendelijk en enthousiast. 

Kookworkshop van de chef

Padis, het restaurant, bestaat uit twee verdiepingen en is zo aangelegd dat u er 's avonds de zonsondergang kunt bewonderen. Het menu bestaat uit een samensmelting van Balinese specialiteiten en westerse gerechten. Bent u liefhebber van de Indonesische keuken en wilt u hier meer van weten, volg dan een kookworkshop bij de chef! 

Tripadvisor over Wapa di Ume

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië