Door: Mieke en Hennie Spitters
We hebben enorm genoten, alles is gewoon perfect verlopen!

Hallo Annelies,

Ik moet jullie een heel groot compliment maken voor de wijze waarop jullie te werk gaan. Ons eerste contact gaf meteen een goed gevoel. Dat werd versterkt door de aandacht die aan de offerte en reisbevestiging besteed is, de opvang en begeleiding tijdens de reis, het bij thuiskomst even nabellen of alles naar wens verlopen is en het verrassende welkom thuis bloemboeket van vorige week. Grote klasse!

We hebben enorm genoten. Alles is gewoon perfect verlopen: de vluchten, de begeleiding op de luchthavens, de transfers en niet te vergeten de accommodaties. Kayumanis Jimbaran was echt de kers op de taart, we hebben er een heerlijk verblijf gehad. Overigens niets ten nadele van de andere twee hotels, want ook daar hebben we ons bijzonder prettig gevoeld. Op elke locatie werden we warm en hartelijk ontvangen. Ik ken genoeg bestemmingen op de wereld die hier nog veel van kunnen leren!

Toch is er altijd een maar... in ons geval was dat Kayumanis Ubud. In tegenstelling tot Nusa Dua en Jimbaran kon je merken dat je hier in de jungle zat. De accommodatie had naar onze mening toch wel enig achterstallig onderhoud. Mogelijk dat er destijds een verkeerde materiaalkeuze was gedaan door veel hout te gebruiken dat veel onderhoud vergt. Een (hard)stenen wastafelblad zou hier bijvoorbeeld beter op zijn plaats zijn geweest. Dit alles heeft verder absoluut geen invloed gehad op onze vakantiebeleving. We zouden het zo overdoen.

Verder vertellen we heel enthousiast tegen iedereen die het maar horen wil hoe tevreden we over Talisman zijn! Het is zeker niet onze laatste reis die we bij jullie geboekt hebben. Maar eerst weer hard werken en flink sparen. Nogmaals heel erg bedankt en tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Mieke en Hennie Spitters