Door: Mevrouw Jonkers
Wij als verwende reizigers hebben echt in alle opzichten genoten.

Wij hebben een prachtige reis naar Bali gemaakt, maart dit jaar. Wij hadden maar een beperkt aantal dagen en wilde zoveel mogelijk zien van het 'echte' Bali. Door jullie uitstekende organisatie en advies over de mogelijkheden is dit ook gelukt. We verbleven in hotels die onze verwachtingen overtroffen, The Legian en The Chedi. Wat een service en vriendelijkheid, mooie locatie's, heerlijke kamers. Wij als verwende reizigers hebben echt in alle opzichten genoten. Ook het Menjangang resort was iets wat wij niet hadden willen missen. De beach villa's waren prima, we verbleven echt midden in de natuur, hebben een prachtige snorkel tocht gemaakt omgeven door de meest mooie vissoorten en koralen.

De fietstocht vanaf Batur was ook heel bijzonder, we werden helaas getroffen door 'big rain' en hebben de helft van de tocht in een tropische bui gefietst. Het raften was ook super, dwars door de jungle. Wat ons het meest is bijgebleven en ons het meest heeft getroffen zijn de mensen. Wat een lieve en warme mensen hebben wij ontmoet, wat een wijze levenslessen geven zij door. We missen de heerlijke Balinese keuken nog dagelijks, de groente, de rijsttafels, ook in dat opzicht hebben wij met volle teugen genoten.

Marjolein, bedankt voor de voortreffelijke organisatie, deze reis was onvergetelijk en zodra wij weer Azië plannen hebben weten we jou te vinden!