Aman Tokyo is een oase van rust midden in hectisch Tokyo

Zodra u hier binnenstapt merkt u niets meer van het bruisende leven dat buiten 24 uur per dag doorgaat. Met dit geweldige hotel heeft Aman er echt weer een pareltje bij. De kenmerkende warme inrichting met strakke vormen en een elegante eenvoud die een en al rust uitstraalt, vindt u ook in dit hotel weer terug. Maar dan met een eigen Japanse twist. De ligging in de wijk Otemachi is ideaal. 

Ontdek het bruisende Tokyo

Tokyo Station en het levendige Nihonbashi district zijn binnen handbereik. U loopt zo de levendigheid van de wijk Otemachi in. Voor een ontspannen wandeling is het groen van de Imperial Palace Gardens binnen handbereik, maar u kunt natuurlijk ook gaan winkelen in Ginza. 

Binnen de muren van Aman is het puur genieten geblazen. De lounge is heerlijk rustig, maar de ultieme ontspanning vindt u in het wellnesscentrum dat is uitgerust met een beautysalon, een plek om yoga te beoefenen, een zwembad en een fitnessruimte. Het hotel heeft de keuze tussen kamers en suites. De ontwerper heeft zich laten inspireren door de traditionele Japanse huizenbouw. De kamers hebben strak gevormd meubilair in verschillende lichte tinten hout, washi papier, steen en luxe stoffen. Het uitzicht vanuit elke kamer of suite, bijvoorbeeld op de Imperial Palace tuinen of de Tokyo Skytree, is adembenemend. Op heldere dagen zijn vanuit bepaalde suites in de verte zelfs de contouren van de iconische Mount Fuji waar te nemen. 

Fine dining

In The Restaurant geniet u met uitzicht op 'the Imperial Palace Gardens' van fine dining gerechten uit de Mediterrane keuken, waar chef Eji Ohata op creatieve wijze een Japanse twist aan geeft. In het restaurant worden lunch en diner geserveerd. Heeft u zin in wat lichters, dan kunt u in de lounge uit heerlijke kleine gerechten kiezen. Er is tevens een cocktail bar en een bistro met een afternoon tea menu. De wijnkelder, gevuld met een slordige 1200 flessen wijn uit alle windstreken, is ronduit indrukwekkend. Uiteraard kunt u ook een glaasje sake bestellen. 

Tripadvisor over Aman Tokyo

Vergelijkbare accommodaties in Japan