Alles ademt de natuurlijke schoonheid

In een bijzondere tempelwijk, genaamd Higashiyama, heeft het Four Seasons Kyoto in 2016 haar deuren geopend. Deze wijk is de ideale locatie voor liefhebbers van de oude binnenstad van Kyoto en wandelaars. Op slechts 1 kilometer lopen bevindt zicht de Kiyomizu-dera-tempel, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad.

Moderne traditie

Dit moderne, luxueuze hotel is gelegen aan 800 jaar ouder vijver met aangrenzend een prachtig aangelegde Japanse tuin. Men geloofd dat deze tuin eigendom is geweest van samoerai Taira no Shigemori. De tuin is zo bijzonder, dat er zelfs bekende Japanse gedichten over zijn geschreven.

Faciliteiten

Een bezoek aan de spa van het Four Seasons Kyoto mag ook niet ontbreken. Geniet van één van de vele spa-behandeling om helemaal Zen te worden. Het binnenzwembad met sauna, stoombad en bubbelbaden zijn vrij te gebruiken tijdens uw verblijf.
Aan de vijver bevindt zich ook een prachtig theehuis, waar u een privé theeceremonie kunt bijwonen. Four Seasons Kyoto is een groene oase van rust met centrale ligging ten opzichte van het treinstation en het stadscentrum van Kyoto.

Vergelijkbare accommodaties in Japan