Hoshinoya Taketomi is de perfect combinatie van rust, ontspanning en luxe

Hoshinoya Taketomi is een pareltje op het eiland Taketomi, een van de laatste schakels uit de ketting van Japanse eilanden, voorbij Okinawa richting Taiwan. Gasten verblijven hier in een solitair liggende ommuurde villa die volledig is opgetrokken uit natuurlijke materialen. Het resort is een oase van rust. Binnen de muren ervaart u de afzondering van de buitenwereld, buiten de muren is er de overweldigende natuur te ontdekken: het reservaat en de onderwaterwereld. Daarbij komt nog de goede keuken en de uitmuntende spa. 

Genoeg te doen op het eiland

Kom tot rust bij het ovale zwembad of maak een korte wandeling over het prachtige strand. Voor de actievelingen is het eiland uitermate geschikt voor avontuurlijke fietstochten. Bij een duik voor de kust van Taketomi wacht een nieuwe openbaring. 

Het eiland kent geen massale toestroom van toeristen. Daardoor heerst overal een kalme en serene sfeer. Het hoogtepunt van ontspanning ligt goed verscholen in de spa van uw eigen Hoshinoya Taketomi. 

Ruime villa's met veel privacy

De villa's zijn echte hideaways. Welke van de drie categorieën u ook kiest, de ruimte en de privacy van uw eigen domein zijn onaantastbaar. Uw villa heeft een ruime slaapkamer, moderne badkamer en een sfeervolle open living met toegang tot de tuin. Een andere optie is de traditionele Japanse kamer met tatamimatten van de Kyangi Suite. De Gajoni Suites zijn modern westers van aard.  

Vis de hoofdmoot

In het restaurant van Hoshinoya Taketomi is Tatsuo Nakasu de baas. Deze chef is een van de beste van Japan. Zijn culinaire creaties hebben duidelijke raakvlakken met de Franse keuken, maar zijn altijd dan voorzien van een vleugje Japan: Ryukyu Nouvelle. Het eiland ligt in de Oost Chinese Zee, waardoor vis de hoofdmoot vormt van het menu. Een diner in de luwte van uw eigen villa is ook mogelijk.

Tripadvisor over Hoshinoya Taketomi