Strak vormgegeven hideaway in een subtropisch paradijs

Omgeven door een azuurblauwe oceaan met uitgestrekte koraalriffen temidden van een krachtig subtropisch bos op één van de eilanden van Yaeyama. Waar levendige bloemen bloeien, is Jusandi een oase van rust en luxe met slechts vier prachtige villa's. Jusandi betekent 'zonsondergang' in het lokale Okinawa dialect en die is prachtig hier! 

Een paradijs

Na vier jaar voorbereiding heeft Jusandi, ontworpen door de beroemde architect Norihiko Dan, in 2014 zijn deuren geopend. De ligging, midden in de subtropische natuur van Ishigaki, maakt deze hideway paradijselijk. Het afgelegen eiland in de Oost Chinese Zee is pas enkele jaren bereikbaar voor de wat grotere vliegtuigen. Daarom is dit paradijs ook altijd een paradijs gebleven. 

Hypermodern

Jusandi heeft niet meer dan vier luxe witte villa's. Elke villa heeft een eigen zwembad. Vanuit dit prachtige plekje kunt u in alle rust het eiland en de omringende onderwaterwereld bekijken en daarna genieten van de huiseigen spa. U verblijft in een van de vier luxe en hypermodern vormgegeven privévilla's die discreet zijn omringd door een prachtige tuin. Door de enorme ramen lijkt binnen over te lopen in buiten. Een met de omgeving. De subtropische natuur van het eiland waar altijd een verkoelend briesje van zee waait. 

Minimalistisch

Bij de eerste confrontatie met de villa's gebeurt het: het is anders dan het overheersende beeld van Japan. Een strak lijnenspel met smetteloze witte wanden en een modern minimalistisch interieur. Vanuit de slaapkamer loopt u de tuin in. Daar ligt een zwembad en een gazebo voor u alleen. De villa heeft een luxe badkamer met vrijstaand bad en een douche. Voor een gezelschap van vier personen is de villa met twee slaapkamers de perfecte optie. 

Alles naar wens

Tijdens de maaltijden in het restaurant van Jusandi is het uitzicht op de weelderige natuur van het eiland betoverend. Gasten hebben de keuze uit een binnen- en een buitenterras. De keuken combineert het beste uit het westen en oosten. Alles geheel naar wens, 's morgens een Amerikaans ontbijt, 's avonds een klassiek Japans diner. 

Tripadvisor over Jusandi