Een modern en torenhoog hotel, superlatieven komen te kort. De service is excellent, het design is Japans en de uitzichten... Op een heldere dag kan je Mount Fuji zien!

Het moderne Mandarin Oriental in het Nihonbashi district van Tokio is een toonbeeld van design en elegantie. Oorspronkelijk was dit het centrum van de stad, nu bevindt u zich in het bruisende business district waar de winkels en restaurants zich nooit verder dan een steenworp afstand bevinden. Het is zeker de moeite waard om hier wat rond te struinen en kennis te maken met de lokale ambachtslieden, een bijzonder contrast met de moderne wolkenkrabbers.

Zoals veel hotels in Tokio bevindt het hotel zich op de hoogste verdiepingen van een wolkenkrabber, in dit geval de Nihonbashi Mitsui Toren. De lobby is gelegen op de 37e verdieping en biedt spectaculaire uitzichten op de stad (en Mount Fuji op een heldere dag!).

Natuurlijk design

Alle kamers en suites hebben een design dat is geïnspireerd op de Japanse natuur. De prachtige stoffen creëren een luxe uitstraling en door de papieren lantaarns en het gebruik van bamboe heeft u hier echt het gevoel in Japan te verblijven. Er zijn 178 kamers en suites, allemaal met grote raampartijen zodat u optimaal van het uitzicht kan profiteren. 

Michelinsterren diners

Wist u dat er in Tokyo maar liefst 304 Michelinsterren zijn uitgedeeld? Het zal dan ook geen verrassing zijn dat er in het Mandarin Oriental volop keuze is tussen Michelinsterren diners. Geniet van de Franse keuken, van perfecte sushi, een Tapas diner of van de Chinese keuken. U komt hier tijd te kort! 

Tripadvisor over Mandarin Oriental Tokyo

Vergelijkbare accommodaties in Japan