Een oase van rust op hoog niveau

Park Hyatt Tokyo behoort tot de top hotels van hoofdstad Tokyo. De elegante accommodatie zit, ook top, in de 14 bovenste verdiepingen, vanaf de 41ste, van de indrukwekkende Shinjuku Park Tower. Op deze hoogte heeft u een fantastisch uitzicht over de levendige stad. In de verte zijn duidelijk de contouren van Mount Fuji waarneembaar. Door de uitstekende locatie van het hotel -middenin het Shinjuku district en dicht bij parken en het station- is de hoofdstad van Japan probleemloos op eigen gelegenheid te verkennen. Het hotel heeft zelf ruim voldoende faciliteiten om u te vermaken, ook tijdens de dag. In het zwembad, fitnesscentrum en de spa met een opmerkelijke naam: Club on the Park. Geen nachtclub, maar een verademing in een drukke wereldstad. 

Egyptisch linnen

Het Park Hyatt heeft kamers en suites in verschillende gradaties. De kamers zijn licht ingericht en standaard voorzien van alle denkbare luxe en comfort die bij een hotel van deze klasse horen. Egyptisch linnen op bed, moderne badkamer, grootformaat TV en wifi. Gasten die voor een suite kiezen krijgen als extra een aparte living en een werkruimte ter beschikking. 

Culinaire diversiteit

Er is culinaire diversiteit. De moderne keuken vindt u in de dynamische New York Grill, Japanse lekkernijen staan op de kaart van Kozue. Girandole is net zo goed een uitstekende keuze. Hier staan westerse, Franse gerechten broederlijk zij aan zij naast Aziatische specialiteiten. In The Peak Bar schenkt de ober sensationele cocktails. In de New York Bar bestaat geen echt regulier dag en nacht ritme. Live muziek op de voorgrond, een weergaloos uitzicht op de achtergrond. 

Tripadvisor over Park Hyatt

Vergelijkbare accommodaties in Japan