Het Ritz Carlton laat de eeuwenoude tradities van Kyoto samenvloeien met Japanse gastvrijheid

Dit hedendaagse luxe hotel opende in februari 2014 en staat aan de oevers van de Kamagawa rivier op land dat werd geschonken aan de oorspronkelijke eigenaren in het vroege shogun tijdperk, vijf eeuwen geleden. Vanuit deze perfecte locatie, op loopafstand van talloze restaurants en cafeetjes, kunt u genieten van een panoramisch uitzicht van 180 graden op de Higashiyama bergen in het oosten, welke prachtig paars kleuren tijdens de zonsondergang en de schilderachtige Kamagawa rivier. Beide fenomenen zijn ook vereeuwigd in de Japanse kunst en literatuur.

Kunst

Het thema van de uitgebreide kunstcollectie van het resort is "Het verhaal van Genji," de klassieke roman geschreven door Murasaki Shikibu in de 11e eeuw. In de openbare ruimtes wordt de sfeer gecreëerd van de woonplaats van Genji Hikaru, de hoofdpersoon van het verhaal. 80 kunstenaars, vooral lokale kunstenaars uit Kyoto, hebben in totaal van 409 werken een interpretatie gemaakt van het delicate, gracieuze sentiment van Genji en naar het heden vertaald.

Bruisend Kyoto

Het hotel ligt in het hart van het fascinerende Kyoto, een stad van schoonheid, geschiedenis, cultuur en unieke tradities waar u tijdens uw verblijf volop van kunt genieten. Bent u toe aan rust dan raden wij u aan een bezoek te brengen aan de geweldige Ritz Carlton Spa! Er is een ruime keuze uit behandelingen met spaproducten van het luxe merk ESPA uit het Verenigd Koninkrijk. Deze producten bevatten de hoogste kwaliteit botanische extracten en mariene producten. Elke behandeling met de verzachten crèmes en oliën doet uw lichaam herleven en de huid verjongen.

Sushi en tempura

Met 4 karakteristieke restaurants, een bar en podia kunt u in The Ritz-Carlton in huis genieten van uitstekend eten gekoppeld aan een romantisch nachtleven! Variërend in aanbod van de traditionele Japanse keuken en authentieke Italiaanse specialiteiten tot aan een lobby lounge met een creatieve selectie thee en een prachtige waterval bar. Het Italiaanse restaurant La Locanda serveert traditionele Italiaanse gerechten met ingrediënten uit de directe omgeving. Het heeft een forse wijnkaart en de nagerechten worden gemaakt onder auspicien van Pierre Hermé Paris patissiers. In Mizuki, het Japans restaurant, komt u terecht in een wereld die alle zintuigen stimuleert. Mizuki ligt in een speciale ruimte met uitzicht op een rotstuin en serveert Kaiseki, Sushi, Tempura en Teppanyaki. Ook voor de vegetariërs zijn er smakelijke gerechten.

Tripadvisor over Ritz Carlton Kyoto

Vergelijkbare accommodaties in Japan