De nieuwste technologische ontwikkelen doen u versteld staan

Maak kennis met de futuristische kant van Tokyo, waar de ultramoderne gebouwen en de nieuwste technologische ontwikkelingen u versteld zullen doen staan. In de lobby van uw hotel wordt u verwelkomd door uw gids die samen met u de trein naar Odaiba zal nemen. Dit kunstmatige eiland diende in eerste instantie als fort tijdens de Edo periode. Toen de populatie in Tokyo begon te groeien werd het eiland ook gebruikt om inwoners te huisvesten. Inmiddels is het een verzamelpunt van entertainment- en winkelmogelijkheden. Odaiba is te bereiken via de zogenoemde Rainbow Bridge, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de skyline van dit eiland met al haar funky architectuur. De eerste stop is bij het Museum of Emerging Science, waar u een fascinerende interactieve expositie kunt ervaren over de wereld van nu en in de toekomst. Hier reist u letterlijk naar de toekomst en kunt u kennismaken met ASIMO, een humanoïde robot. Kijk vooral ook omhoog naar de globe die in de lucht hangt, schitterend. 

Vervolgens gaat u naar Mega Web, de showroom van Toyota, waar u naast de nieuwste modellen auto's ook de nieuwste technologische ontwikkelingen kunt ervaren in één van de racing simulatoren. Een leuke manier om het gaspedaal eens flink in te trappen, zonder de kans op een boete. Na uw race avontuur bezoekt u het Panasonic Centre, waar u de nieuwste huis, tuin en keuken technologieën gaat ontdekken.

Na het bezoek aan Odaiba, maakt u nog een stop in de fascinerende wijk Akihabara, ook wel 'Electric Town' genoemd. In deze wijk is het grootste aanbod op het gebied van elektronica, games en Anime merchandise terug te vinden. Tegenwoordig is deze wijk ook erg populair onder de Manga-fans, die u vooral in het weekend tegen zult komen met hun uitgesproken kledingstijlen. Tijdens een wandeling zullen uw zintuigen volop geprikkeld worden door de bizar uitgebreide selecties van (video)spelletjes, elektronica, accessoires, Cosplay kostuums en Anime gerelateerde producten.