Vanuit uw exclusieve villa geniet u van een adembenemend mooi uitzicht over de Indische Oceaan

Alfajiri Villa's is zonder twijfel een van de mooiste strandaccommodaties aan de Keniaanse kust. Hier geniet u van een en al luxe, kleinschaligheid en een geweldige culinaire verzorging. Ook de persoonlijke touch waar we bij Talisman altijd naar op zoek zijn, is hier ruimschoots aanwezig; eigenaren Fabrizio en Marika Molinaro en hun attente staf zorgen ervoor dat u zich hier helemaal thuis voelt. U moet het natuurlijk zelf ervaren, maar de vele eervolle vermeldingen (niet in de minste plaats van bijvoorbeeld Condé Nast Traveler en Harpers & Queen) beloven alvast veel goeds. 

Een drietal superluxe villa's

Alfajiri Villa's bestaat uit drie Afrikaanse villa's: één in de tuin, één aan het strand en één op een klif. De villa's bieden met vier slaapkamers plaats aan maximaal acht gasten. In de Garden en Beach Villa zijn de kamers afzonderlijk te boeken, de Cliff Villa is voor exclusief gebruik. Kiest u voor deze villa, dan heeft u alle ruimtes helemaal voor uzelf! Hoewel het drie verschillende villa's zijn, hebben ze toch ook veel gemeen. Wat bij binnenkomst meteen opvalt, is de open indeling. De zachte zeebries heeft vrij spel en voorziet alle ruimtes van een natuurlijke verkoeling. Daarbij heeft u vanuit elke villa zeezicht! Het fraaie interieur bestaat uit handgemaakte Afrikaanse en Oosterse elementen. Wat het verblijf extra aangenaam maakt, is het fijne zwembad bij elke villa. 

Doe & ontspan

Ja, Alfajiri Villa's is een hele fijne plek om bij te komen van uw safari-avonturen. Uw butler zorgt ervoor dat het u aan niks ontbreekt en het zwembad en strand voorzien u van uw nodige rust. De doeners onder ons kunnen de omgeving wat verder gaan verkennen. Snorkelen, duiken, kitesurfen, paardrijden en diepzeevissen zijn hier geliefde activiteiten. Wilt u gebruik maken van een gym of sauna, dan wordt er bij een resort nabij speciaal een ruimte voor u afgehuurd. 

Mediterrane keuken

De eigenaren van Alfajiri zijn van Italiaanse afkomst en dat is in de keuken heel goed te merken. Bewonderenswaardig is de wijze waarop Mediterrane gerechten met lokale producten tot in perfectie worden bereid. Bent u liefhebber van vis, dan zit u hier zeker goed: dagelijks worden verse vangsten door de lokale vissers zelf aangeleverd. 

Tripadvisor over Alfajiri Villa's

Vergelijkbare accommodaties in Kenia