House of Waine ligt net buiten de drukte van Nairobi. Hier krijgt u echt de rust en aandacht die u in een stadshotel niet zo snel zult ervaren.

House of Waine is het ideale startpunt van uw reis door Kenia. Het biedt u de mogelijkheid om na uw lange vlucht naar Nairobi uit te rusten van de vliegreis en dat buiten de drukte van de stad. House of Waine ligt op een exclusief landgoed buiten Nairobi, een stuk grond wat ooit in bezit was van de Deense barones Karen Blixen. Zij werd bekend door de film 'Out of Africa' en de wijk waarin het hotel is gelegen is naar haar vernoemd. 

Kort maar krachtig

Over het algemeen verblijft u hier maar één of twee nachtjes om te acclimatiseren en in alle rust aan uw safari-avontuur in andere delen van Kenia te kunnen beginnen. Wij raden u dan ook aan om het hier lekker rustig aan te doen. Dat kost hier geen enkele moeite. Trek u met een goed boek terug op een van de comfortabele leren banken in de lounge of neem een duik in het zwembad. Heeft u tijd om iets te ondernemen, dan kunt u een bezoek brengen aan Nairobi National Park, een culturele excursie maken of een ronde golf spelen op de nabijgelegen golfbaan. 

Een en al charme

House of Waine is een charmant, haast romantisch landhuis dat van binnen al net zo mooi is als van buiten. Daarbij is het hotel heel kleinschalig. Er zijn slechts elf klassieke kamers die elk in een ander thema zijn ingericht. De warme kleuren en Afrikaanse decoratie geven de kamers net wat extra sfeer. 

Memorabele diners

Elke morgen geniet u bij House of Waine van een uitgebreid ontbijt. Het diner is elke dag weer een bijzondere ervaring. De gezellige eetkamer wordt met Afro Jazz en flonkerende kaarsjes op de achtergrond extra sfeervol gemaakt, waarna een overheerlijk diner een geslaagde avond compleet maakt. Heeft u 's middags lekkere trek dan raden we u aan hier een high tea te reserveren.

Tripadvisor over House of Waine