De zonsondergang over het Naivashameer is er een om nooit te vergeten. Met een speurende visarend hoog boven het water als finishing touch.

Loldia House ligt in de Riftvallei, aan de noordwestelijke oevers van het zoetwatermeer Naivasha. Vanuit de lodge, die wat hoger gelegen is, heeft u prachtig uitzicht op het meer én de slapende vulkaan Mount Longonot. De lodge ligt op een sereen landgoed met kleurrijke bloemen, acacia's en als middelpunt een oeroude vijgenboom. Hier en daar scharrelen kleine antilopensoorten. De lodge werd gebouwd in 1930 en nog altijd proeft u hier die authentieke sfeer. 

Lake Naivasha

Lake Naivasha is een mooie natuurverschijnsel. De oevers van het meer zijn omringd door wouden met gele koortsbomen en grote acacia's: het leefgebied van verschillende vogelsoorten, zoals de felroze kolonie flamingo's die u tijdens een boottocht kunt bezoeken. Maar u kunt hier ook groter wild als giraffen, buffels, zebra's, impala's en nijlpaarden aantreffen. U kunt wandelen, golfen, paardrijden, tennissen, een gamedrive maken of een bezoek brengen aan het Hells Gate National Park. Maar ook simpelweg het schitterende landgoed van Loldia House verkennen, is al een bijzondere ervaring. Natuurlijk kunt u ook heerlijk ontspannen in het zwembad. 

Slapen op een landgoed

U kunt ervoor kiezen om in Loldia House in een van de vier kamers in het oude familiehuis of in een van de exclusieve cottages te verblijven. Hoewel het familiehuis veel charme heeft, raden we voor reizigers die wat meer privacy zoeken een van de cottages aan. Bijvoorbeeld de driekamer cottage bovenop de heuvel, zeer geschikt voor families, of de meest recent gebouwde cottage; een romantische getaway met twee slaapkamers en een magnifiek uitzicht over het meer en de Mount Longonot. 

Tripadvisor over Loldia Housee