Kinderen op nummer 1

Het splinternieuwe, aan de Adriatische Zee gelegen, Amarin is zozeer een familiehotel dat het eigenlijk een kinderhotel is. Hier draait het hele concept om uw kinderen. Werkelijk alles wordt in het werk gesteld om het ze naar de zin te maken. Van 9 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds wordt er van alles georganiseerd. Er zijn moderne speeltuinen, een bioscoop en maar liefst vier zwembaden. Daarnaast worden er volop (sport)activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen; er is een speciale kinderclub voor de jonge kinderen en een voor de tieners. U verblijft hier op basis van volpension en u kunt kiezen uit maar liefst vier restaurants.

Strak en modern

De kamers zijn strak en modern ingericht en zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv met satellietzenders. Ze hebben ook een eigen badkamer. Voor extra comfort worden er badjassen, slippers en gratis toiletartikelen verstrekt.

Activiteiten

Hier heeft iedereen het naar zijn zin! Want: hoe meer plezier de kinderen hebben, hoe meer vakantie er voor de ouders overblijft. Zo is er een fraai wellness centrum, er kunnen fietsen gehuurd worden en het centrum van het prachtige stadje Rovinj ligt op maar vier kilometer, met een mooie wandeling of de taxiboot gemakkelijk te bereiken. 

Tripadvisor over Amarin Hotel