Veel meer dan een appartement

In Divota Split combineert u de vrijheid van een appartement met de service en het comfort van een hotel. De appartementen en kamers liggen in Veli Varoš, in het hart van de oude stad, maar net buiten de toeristische routes. Tot 10 jaar geleden had dit deel van Split een enigszins dubieuze reputatie. Nu is het het allerleukste deel van de stad; smalle steegjes, kleine huizen en nog volop lokale bewoners.

Strak vormgegeven kamers

De kamers en de appartementen zijn tot in de puntjes gerestaureerd en strak vormgegeven. Onze favoriet is het driekamerappartement. Compact en ruim tegelijk, met een terras waarmee u midden in het stadsleven zit en met een whirlpool op een tweede terras. Een van de drie slaapkamers houdt het midden tussen een kapel en een wijnkelder. Een perfecte keuken en een wondermooie woonkamer completeren het beeld. 

Twee grote voordelen

Divota biedt daarnaast nog twee grote voordelen in vergelijking met een ‘normaal’ appartement. Om te beginnen is er een receptie waar u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt. Het tweede grote voordeel van Divota is dat het ontbijt is inbegrepen. En dat is niet zomaar een ontbijt, maar een heus culinair feest om de dag mee te beginnen. De meeste groenten worden in de eigen tuinen gekweekt en ook de kazen en vleeswaren zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde lokale leveranciers.

Tripadvisor over Divota Split