Stijlvol design aan de kust

Hotel Lone is een van de bijzonderste hotels in Kroatië. Het is een strak modern vormgegeven design hotel, dat uitermate geschikt is voor families met wat oudere kinderen. Het in 2011 geopende hotel ligt op maar 200 meter afstand van de zee en op maar een kwartiertje lopen van Rovinj, over de fraaie Lungo Mare.

Moderne kamers

De strak ingerichte moderne kamers hebben allemaal een eigen balkon en zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten, zoals een flatscreen-tv met satellietzenders en een laptopkluis. Bovendien beschikt elke kamer over airconditioning.

U hoeft zich geen moment te vervelen

U hoeft zich hier geen moment te vervelen. Zo is er een fitness center, dat deels overdekt is en overloopt in de buitenlucht. Er zijn maar liefst 12 tennisbanen en er is een Wellness & Spa met een stoombad, een sauna en een massageruimte. De buitenzwembaden worden omgeven door een grote zonneweide, maar er is ook een groot binnenzwembad met uitzicht op de weelderige tuin.

Culinair

Culinair komt u hier ook zeker aan uw trekken; er zijn bars en drie restaurants, waaronder een sushi bar. En als u na het diner nog op zoek wilt naar vertier, kunt u terecht in een heuse nachtclub.

Tripadvisor over Hotel Lone