Verken de mooiste zeilgebieden van Kroatië met je eigen jacht en schipper

Zeilen rondom Split
Split ligt centraal in Dalmatië en is een zeer geschikt startpunt voor zeiltochten. De baai van Split en de eilanden Ciovo, Solta, Brac, Hvar en Vis, met hun prachtige baaien en kristalheldere wateren, nodigen er bijna smekend toe uit om vanaf het water verkend te worden. 

Talisman flexibiliteit
Vaak moet u minimaal een week een boot charteren (en meestal van zaterdag tot zaterdag), maar bij Talisman geldt die beperking niet. Wij kunnen ook kortere trips regelen, waarbij u maar een of twee nachten aan boord verblijft. Overdag verkent u de waterwereld en ’s nachts slaapt u op het ritme van de golven. U kunt zich aan het einde van de trip laten afzetten op een eiland, waar u dan uw vakantie voortzet. Het is overigens ook mogelijk een dag met een schipper op pad te gaan, waarna u ‘s avonds weer op uw vakantiehonk terugkeert.

Zeillessen met de familie
Een bijzondere manier om een deel van uw reis te vullen, is het ombouwen van uw gezin in een heus zeilteam. Quality time in optima forma: u heeft uw eigen boot en schipper en leert in zes dagen tijd alle kneepjes van het zeilvak. En als iedereen zijn best doet, vaart u aan het eind van de cursus als een geoliede machine rond. U kunt aan boord blijven slapen, maar u kunt er ook voor kiezen om in Split te verblijven en de stad te verkennen. In principe kan alles.