Belmond La Résidence Phou Vao, net iets buiten het centrum, het beste hotel van Luang Prabang

Aan de rand van het centrum van Luang Prabang ligt het statige Belmond La Résidence Phou Vao. Het fenomenale uitzicht over de heilige bergen en de prachtige groene vallei maken een verblijf bijzonder. Vanaf uw balkon ziet u het blinkende goud van de pagodes en heiligdommen op de heuvels. 

Mekong Spa

Belmond La Résidence Phou Vao is een van de weinige hotels in de stad met een zwembad. Door de ligging heeft u vanuit het zwembad een schitterend uitzicht over de omgeving. Dit is een heerlijk plek om alle indrukken die u in Laos opdoet te verwerken. Voor volledige ontspanning kunt u een ruimte reserveren in de Mekong Spa. Daar combineren de profs oude technieken met moderne therapieen. Bij de behandelingen gebruiken de therapeuten traditionele Laotiaanse geneesmiddelen op basis van kruiden. 

Oog voor detail

Uw kamer is sfeervol en met oog voor detail ingericht. De rust die Luang Prabang uitstraalt vindt u hier onmiddellijk terug. De Phou Vou Garden Suite is 65 vierkante meter en ligt op de eerste verdieping en biedt mooi uitzicht over de tropische tuin. De slaapkamer met tweepersoonsbed sluit aan op de woonkamer en de badkamer. De Junior Suite heeft een oppervlak van 55 vierkante meter en is elegant ingericht. Het terras biedt privacy, comfort en rust. De Garden View Junior Suite ligt op de begane grond en is omgeven door bloeiende bougainville en Frangipani bomen. De Mountain View Junior Suite heeft een adembenemend uitzicht op de Mount Phousi.

Culinaire verwennerij

Het restaurant doet aan culinaire verwennerij. De talenten uit het team van de chef maken smaakvolle Lao en Europese gerechten. Het restaurant Phou Savanh staat bekend als een van de beste restaurants in de stad. U kunt naar eigen keuze binnen of buiten dineren. Wanneer u de behoefte voelt aan een romantisch diner, dan kunt een tafel tussen de bomen en struiken reserveren. Kaarsen en lantaarns brengen zacht licht en op de achtergrond ziet u Mount Phousi.

Tripadvisor over Belmond La Résidence Phou Vao