Verblijf in een Laotiaans landhuis Het Green Park Boutique Hotel is gebouwd in de originele stijl van een Laotiaans landhuis

De initiatiefnemers zijn familieleden van de vroegere bewoonster. De mater familias liet de grond en opstallen in centraal Vientiane na aan haar kleinkinderen. Die hebben de restauratie ter hand genomen en het pand met hulp van lokale kunstenaars een schitterend aanzien gegeven. Het hotel bestaat uit meerdere paviljoens met receptie, restaurant, bar en spa.

Oase van rust

Green Park ligt op tien minuten rijden van het meest levendige deel van de stad. Dit is een rustige omgeving. Het hotel is bijna geheel omsloten door het vredige Nong Chank Park. Op loopafstand van Green Park ligt het Talat Sao winkelcentrum en de overdekte markt van Vientiane. Bezoek zeker een keer laat het Buddha Park en de Wat Si Muang Tempel en (laat op de avond) de nachtmarkt. Ontspannen kan in de Champa Lao Spa.

Green Park heeft 36 kamers. Elke kamer heeft een eigen balkon of terras met uitzicht op het zwembad of de tropische tuin. De kamers zijn heerlijk hoog en er ligt een mooie houten vloer. De hardstenen badkamers zijn een lust voor het oog. vier verschillende kamertypes waar u uit kunt kiezen: de Classic Room, de Deluxe Room, de Deluxe Suite en de Executive Suite.

Green Park Sling

In het a la carte restaurant Sala Nongchanh is het mogelijk om binnen en buiten te dineren uit de internationale keuken. Wie buiten zit profiteert van het uitzicht op de tuin. Dineren kan ook in Dok Dala Lounge in de centrale hal. Deze keuken hanteert een internationaal lunch menu. Mis laat op de middag niet de lekkere hapjes en de 'Green Park Sling', de cocktail van het hotel.

Tripadvisor over Green Park Boutique Hotel

Vergelijkbare accommodaties in Laos