Een rustpunt in de stadsjungle

Een rustpunt in de stadsjungle, zo wordt dit hotel ook wel omschreven. En er is niets teveel gezegd. Sterker nog; wij voegen er graag nog wat aan toe. Dit hotel biedt een uniek verblijf in het middelpunt van stad. Gelegen in hartje Vientiane, de hoofdstad van Laos, vindt u deze parel. 

Een 'wauw' moment

Verstopt in een rustig zijstraatje, zonder al teveel pretenties. Maar wees voorbereid om een 'wauw' moment zodra u de drempel overstapt! U wordt meegezogen naar Indochina in de jaren '30 maar u zal veel moderne elementen ontdekken. Het barst hier van de kleur en originaliteit. Hier woonde ooit een bekende dichter uit Laos, nu is het voor één of meerdere nachten uw thuis. 

Kamers

De 55 kamers zijn verdeeld over acht verdiepingen en zijn individueel ingericht. De Urban Classic Room heeft uitzicht over de stad, de iets grotere Urban Deluxe Room heeft dit ook en biedt zicht op schitterende en kleurrijke kunst. Het toppunt van decadentie is de Poet Suite en het allerbeste geniet u hier vanuit het grote bad van het uitzicht op de stad. In uw zichtveld prijken enkele van Vientiane's hoogtepunten.

Faciliteiten

Op de tweede verdieping bevindt zich een geweldig restaurant maar voor u hier plaatsneemt verdient het dakterras een bezoek; vanuit de rooftop bar, of het zwembad als u nog wat verkoeling zoekt, geniet u van de zonsondergang en een huisgemaakte cocktail. Een perfecte afsluiter van iedere dag.

Vergelijkbare accommodaties in Laos