Maison Souvannaphoum is de voormalige woning van prins Souvanha Phouma in de jaren '60 en '70

Cultureel en spiritueel

Luang Prabang is in cultureel en spiritueel opzicht een levend museum. Uw hotel ligt in de buurt van het fraaie Koninklijke paleis. Natuurliefhebbers en avonturiers wandelen of fietsen naar een afgelegen dorpje. Bij de imposante watervallen kunt u zwemmen, een zipline parcours afleggen of genieten van een luxe picknickontbijt.

In Maison Souvannaphoum kunt u een kookworkshop volgen om de spannende lokale smaken te leren kennen. Probeer in ieder geval de ceremoniële ontvangst van de monniken een keer mee te maken. Dat is absoluut een unieke ervaring. Aan het zwembad staan schalen vers fruit en in de lobby een verfrissing voor de dorst. In de Angsana Spa voelt u vaardige handen de accu van uw lichaam weer opladen. Dit hotel is een perfect toevluchtsoord voor de moderne reiziger die stijl, een huiselijke sfeer en originaliteit zoekt.

Tropische tuin

Voor de overnachting bestaat de keuze uit vier Residence Wing Rooms en twintig Garden Wing Rooms. De Garden Wing Room biedt vanaf het balkon uitzicht op het zwembad of de tropische tuin.

Privé dineren op uw balkon

In de Residence Wing Room krijgt comfort een extra impuls door extra privileges als de dagelijkse afternoon tea. In restaurant Elephant Blanc proeft u de klasse van de keuken in de Lao en Indo-Chinese gerechten. Het hoeft heus niet altijd prestigieus te zijn om heerlijk te smaken. Dat ervaart u in eenvoudige lokale lekkernijen als een huisgemaakte groenteloempia met een zoet chili sausje. De kipsalade met kruiden en limoen dressing van de chef is 'light & very-very-very tasty'. Het hoeft niet, maar het kan wel: privé ontbijten of dineren op uw balkon. Valt er iets te vieren? Bij terugkomst ligt een roos op het hoofdkussen en staat een fles Champagne in het ijs. 

Tripadvisor over Maison Souvannaphoum