Het originele woonhuis is nu het toonbeeld van grandeur en design, een prachtig eerbetoon aan vervlogen tijden

Satri House is een uniek verblijf in de eeuwenoude stad Luang Prabang. Dit indrukwekkende onderkomen werd ooit gebouwd als de residentie voor de Koninklijke familie van Laos en was de plaats waar Prins Souphaouvong opgroeide. Deze oude residentie is er weer helemaal klaar voor om u als gast in de Koninklijke watten te leggen, nadat het gebouw een uitgebreide renovatie heeft ondergaan. Het originele woonhuis is nu het toonbeeld van grandeur en design, een prachtig eerbetoon aan vervlogen tijden.

Koninklijk verblijf

Bij aankomst staat er een rij glimmend zwarte fietsen u vrolijk toe te schitteren. Het is de enige hint dat dit prachtige koloniale huis een Koninklijk hotel herbergt. Het gebouw oogt van de buitenkant ingetogen en vriendelijk, maar zodra u hier binnenstapt overvalt u een onbevangen luxe. De crew weet u op uw wenken te bedienen en zorgt ervoor dat u zich hier even de koning te rijk kunt wanen.
Er zijn 31 kamers waaronder zeven junior suites en drie Satri House suites. Iedere kamer heeft iets bijzonders. Van een uitnodigend terras met uitzicht over het zwembad en de tuin tot maximale privacy en een lounge met prachtig antiek meubilair. Iedere kamer heeft een hemelbed en neemt u mee terug de geschiedenis in. 

Verkoeling

U heeft de keuze tussen twee zwembaden voor de nodige verkoeling; waar het ene zwembad in de schaduw van het originele Koninklijke huis is gelegen is het andere zwembad dichtbij de spa gesitueerd. 

Dineren bij kaarslicht

Dineren kunt u hier op verschillende plekken, waarbij wij u adviseren een tafeltje te boeken in het privé paviljoen met uitzicht over de lotusvijver. Bij kaarslicht geniet u van typische ‘Indochine’ gerechten, een mix tussen Laos en Thailand met veel kruiden en kleuren.  Na het diner is het goed toeven in Satri Bar!

Tripadvisor over Satri House