Een verblijf in het Settha Palace is als een reis terug in de tijd

Settha Palace is een boutique hotel in een koloniaal landhuis. Het pand is aan het begin van de vorige eeuw gebouwd onder Franse architectuur. Bij de restauratie in 1999 zijn alle klassieke stijlkenmerken zorgvuldig bewaard. Vandaag de dag zijn het de ambiance en de locatie die oude tijden doen herleven. Settha Palace ligt op loopafstand van het centrum van Vientiane. Hier vindt u de restaurants, bars en winkels.

Koloniaal Vientiane

Vientiane ligt aan de vruchtbare oevers van de Mekong rivier. Je kunt hier heerlijk rondslenteren zonder het gevoel te hebben dat je in de hoofdstad van Laos bent. Vientiane is met haar rustige karakter en weinig verkeer niet te vergelijken met de hoofdsteden van buurlanden. Het straatbeeld vult zich met koloniale gebouwen en fel oranje monnikengewaden die mooi afsteken tegen de fraaie tempels. Rond zonsondergang is het heerlijk wandelen langs de Mekong, een geliefde bezigheid onder de Vientianen.

Klassieke signatuur

Settha Palace heeft 29 kamers met een klassieke signatuur. Elke kamer is uitgerust met alle moderne comfort. De meubels zijn gemaakt van rozenhout, de badkamer met douche en bad is bekleed met marmer. U kunt kiezen uit een Executive Suite, Junior Suite en Deluxe Room. De Deluxe kamer is de instapcategorie en heeft een afmeting van circa 35m2. De kamer ademt koloniale sfeer uit. De Junior Suite is met zijn 44m2 iets groter en heeft u als extra de beschikking over een living. De Executive Suite is de meest exclusieve kamer en is maar liefst 70m2 groot. 

Restaurant en bar

Bij de La Belle Epoque Bar neemt u in een fauteuil de tijd voor een hapje en een drankje. Om de interessante smaken van het Lao menu te leren kennen, reserveert u een tafel in het La Belle Epoque Restaurant. Settha Palace heeft de ruimte en alle middelen voor de viering van speciale gelegenheden.

Tripadvisor over Settha Palace

Vergelijkbare accommodaties in Laos