Er was koraal onder ons dek met prachtige gekleurde vissen, het was alsof we aan de rand van een aquarium woonden

De laatste ontbrekende schakel in uw reis naar Anantara Veli Maldives in het South Kaafu Atol, neemt drie kwartier in beslag. Vanaf de luchthaven van Male is dit de definitieve sprong op weg naar het paradijs in de Malediven. Een resort met een vijf sterren voorzieningenniveau. Een klein tipje van de sluier lichten? De roomservice staat 24/7 paraat om uw wensen in te vullen. 

Behaal hier uw PADI

In de ochtend fitness, tennis en een yogasessie. Na de lunch actief op en in het water. Het resort heeft een eigen PADI duikcentrum met gediplomeerde instructeurs. Een verblijf op de Malediven is pas af na een dagje islandhoppen. Anantara Veli Maldives heeft een uitgebreid aanbod van luxe spa behandelingen: van een massage tot een complete lichaamspakking. Het zusterresort Anantara Dhigu ligt dichtbij. Het grote voordeel hiervan is dat u gebruik kunt maken van de faciliteiten en restaurants van twee topresorts! De Overwater en Ocean Pool bungalows bieden een afgemeten mix van intimiteit en luxe. Het adembenemende uitzicht komt daar nog bovenop. 

Bungalows op het water

De Overwater bungalow, met een hardhouten vloer en dak, heeft een oppervlak van 62 vierkante meter. Vanaf uw privé zonnedek duikt u meteen in de zee. Een tuin? Inderdaad, maar dan onder de waterspiegel! De Deluxe Overwater bungalow doet er wat ruimte en voorzieningen betreft nog een schepje bovenop. De gloednieuwe Ocean Pool bungalows staan hoog genoteerd in de ranglijst van meest luxueuze accommodaties in de Malediven. Deze bungalows met een oppervlak van 125 vierkante meter, liggen op een afgelegen klif. Vanaf de veranda van deze bungalows kijkt u uit over de Indische Oceaan en stapt u in de privé plunge pool. Op het oog bent u mijlenver verwijderd van de bewoonde wereld, in werkelijkheid liggen alle faciliteiten dichtbij. Talisman tipt een kamer met uitzicht op het westen. Hier brengt de natuur elke dag de mooiste voorstelling op aarde: de zonsondergang.

Dining by Design

Anantara Veli Resort & Spa gasten worden getrakteerd op een scala aan eetgelegenheden. In het Baan Huraa, een teakhouten restaurant boven het water, kunt u lunchen en dineren. Restaurant 73 Degrees serveert ontbijt en brengt verrukkelijke thema diners op tafel. Houdt u van Japans dan kunt u terecht bij restaurant Origami. Kiest u voor het Dining by Design concept dan kunt u zelf de locatie bepalen, bijvoorbeeld een diner bij kaarslicht op het strand of op uw eigen veranda. Lichte snacks, Seafood gerechten, de Italiaanse, de Internationale en Maledivische keuken behoren ook tot de mogelijkheden in een van de andere restaurants.

Tripadvisor over Anantara Veli