De spa van COMO Cocoa Island is door lezers van Condé Nast Traveller uitgeroepen tot beste van Afrika, het Midden-Oosten en de Indische Oceaan tezamen

Op de rustige South Kaafu Atol op drie kwartier varen van Male, ligt COMO Cocoa Island. De bouw van het resort is geïnspireerd door een Dhoni, de typisch Maledivische zeilboot waarmee eeuwenlang de aan- en afvoer van goederen en mensen plaatsvond. Het leitmotiv op dit resort is 'totale ontspanning'. Dat voelt u direct bij aankomst. Alsof u op een onbewoond eiland staat. Wie veel waarde hecht aan privacy vindt dat hier. 

COMO Shambala Spa

Bij COMO Cocoa Island kunt u fantastisch duiken. Westelijk van het atol ligt het Kandooma Channel, een van de beste duikspots van de Malediven. Snorkelliefhebbers raken overdonderd door de pure schoonheid van het koraalrif bij het resort. Hier kunt u ook surfen en kajakken. De catamaran van het huis is op afroep beschikbaar. Voor de ultieme ontspanning kunt u terecht bij de befaamde COMO Shambhala spa. Hier ervaart u de heilzame werking van de massages en therapieën voor lichaam en geest. Yoga, meditatie, pedicure en manicure, op Cocoa Island staat uw welzijn centraal. 

Slapen op het water

Ontwaken met de zachte ruis van de zee op de achtergrond. Snel nog even een duik in nemen in de hemelsblauwe zee voor u gaat ontbijten. Boven het water zijn 33 suites of villas gebouwd. Op het eerste gezicht eenvoudige hutjes, maar bij binnenkomst ziet u meteen dat ze comfortabel zijn en smaakvol ingericht. Vanuit de suites en villa's bestaat een geweldig uitzicht op de eindeloze zee. In het restaurant van COMO Cocoa Island kunt u dagelijks heerlijk eten van een wisselende kaart. 

Van het allerhoogste niveau

De kwaliteit van de maaltijden en de presentatie liggen op het allerhoogste niveau. De chef presenteert met liefde zijn Indiase en Sri Lankese traditionele gerechten met verse vis en lokale ingrediënten. Een privé diner op het witte zandstrand of naast het met kaarsen verlichte zwembad zijn ook opties. Na het diner bent u welkom in de hotelbar. Met een goed glas wijn, een vers geperst sapje of een exotische cocktail vliegt de avond voorbij. 

Tripadvisor over COMO Cocoa Island