Als u hier verblijft dan is een bezoek aan de onderwater spa niet te missen!

Waarom u op zijn minst eens in uw leven de Malediven moet ervaren, moge duidelijk zijn. Dit is de nummer één der strandbestemmingen volgens velen, met veelal privé-eilandjes (atollen) waarop luxe resorts gevestigd zijn. Per Aquum Huvafen Fushi maakt alle Malediven dromen waar en doet daar nog een schepje boven op. Met uw tenen in het kraakheldere water van de lagune terwijl uw butler u een cocktail brengt en met uw eigen stukje strand en de eerste spa ter wereld die geheel onderwater ligt! 

Onderwaterspa

Hier draait alles om de onderwaterwereld. Vanuit de exclusieve spa (de eerste onderwater spa ter wereld!), maar zeker ook gewoon vanaf het strand of uw bungalow. Snorkel boven en tussen de meest bontgekleurde verzameling vissen die u ooit heeft gezien, of ga met een natuurdeskundige het water op om meer te leren over deze bijzondere wereld. Bent u een duiker, of wilt u uw PADI behalen, dan kan dat natuurlijk. Andere uitstapjes die hier gemaakt kunnen worden zijn bijvoorbeeld een excursie naar de hoofdstad Male, cruises bij zonsondergang, kooklessen, wijnproeverijen, yoga, windsurfen, zeilen en wakeboarden. 

Exclusieve bungalows

De bungalows van Huvafen Fushi zijn ruimtelijk, licht en zeer exclusief. Sommige van de bungalows komen met een tuintje waarin een privé zwembadje is gelegen, andere bungalows zijn gebouwd op palen boven de oceaan, waarbij uw eigen plunge pool boven de kraakheldere zee is gelegen. Voor alle bungalows geldt dat ze met uitzicht op, of op een steenworp afstand van de oceaan zijn gelegen. De zeebries die door uw ruime en lichte bungalow waait geeft een heerlijke natuurlijke verkoeling.

F&B

Er zijn hier zoveel verschillende opties, de mogelijkheden voor een lunch of diner zijn eindeloos! Heerlijke visgerechten die vanuit de open keuken van Salt worden geserveerd, all day dining in Celcius, met uw voeten in het zand en uitzicht over de oceaan of een wijn-spijs combinatie in Vinum… En als u gewoon zin heeft in een pizza, dan haalt u die bij Fogliani’s en geniet u onder een palmboom van uw diner! De UMbar is de beste plek om tijdens de zonsondergang te vertoeven. Geniet hier van een cocktail of een smoothie, terwijl de dag langzaam overgaat in de avond. Geen zin om uw ruime bungalow te verlaten? Uiteraard biedt het resort een 24-uurs roomservice!

Tripadvisor over Huvafen Fushi