Dit is de ideale bestemming wanneer u even wilt ontsnappen aan de werkelijkheid

Op de Malediven zijn verschillende vijfsterren accommodaties te vinden. Het Naladhu hotel steekt met kop en schouders boven de andere vijfsterrenaccommodaties uit. Naladhu ligt op het South Kaafu Atol. Vanaf hoofdeiland Male (waar de internationale luchthaven ligt) vaart u hier in 30 minuten naartoe. Bij aankomst staat uw butler op het prachtige eiland klaar om de koffers over te nemen. De champagne gaat open zodra u vaste grond onder de voet heeft. Ach, het is maar een voorproefje van wat u nog meer te wachten staat aan service en gastvrijheid.

Niets moet, alles mag

Rond hotel Naladhu staat elke dag een reeks activiteiten op de agenda. Niets moet, alles mag. Alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig. Om te duiken, snorkelen, zeilen of vissen. Als het een beetje ruiger mag ook nog wakeboarding, waterskien en surfen. Na een actieve dag komt een ontspannende massage in de spa als geroepen. Naladhu biedt zelfs de unieke mogelijkheid uw eigen huis om te toveren tot een persoonlijke sparuimte.

Van Beach House tot Ocean House

Het hotel heeft geen kamers maar negentien vrijstaande luxueuze huizen. De inrichting ligt in een lijn, maar het uitzicht varieert. In een Ocean House kijkt u uit over de uitgestrekte Indische Oceaan. Vanaf het hardhouten dek stapt u direct in de azuurblauwe zee. Het Beach House biedt zicht op het strand en de rustieke baai van het eiland. De slaapkamer is de grootste ruimte in huis. Naast een kingsize bed staat hier nog een zithoek. De badkamer ligt voor een deel in de buitenlucht. Op het terras hangt een buitendouche. Vanuit de slaapkamer of badkamer stapt u in het ruime zwembad dat alleen voor u toegankelijk is.

Privédiner op een onbewoond eiland

The Living Room is het enige restaurant van Naladhu. Het à la carte menu wisselt dagelijks van samenstelling. De sommelier heeft vast nog wel een fles in de kelder die voortreffelijk op dronk is! Ontbijt, lunch of diner wordt op aanvraag op uw eigen terras geserveerd. Als u nog meer wensen heeft, dan kunt u een ultiem privédiner reserveren op een onbewoond eiland in de buurt. Dat kan ook tijdens een privé Dhoni cruise voor twee op de Indische Oceaan.

Tripadvisor over Naladhu Private Island Maldives

Vergelijkbare accommodaties in Malediven