Als het resort helemaal is volgeboekt dan nog zijn er minstens twee personeelsleden per gast

Het One & Only Reethi Rah ligt op het North Kaafu Atol van de Malediven. Het eiland is twee kilometer lang en 500 meter breed. Rah betekent eiland met veel vegetatie. Het hart is donkergroen, de kilometerslange stranden spierwit. Dit resort staat bijzonder hoog aangeschreven in de internationale hotellerie. Vooral omdat de persoonlijke service hier echt voortreffelijk is. De superioriteit in klasse merkt u aan alles. Bij aankomst het rituele voetwassen, uw kleding hangt al in de kast en zelfs de glazen van uw zonnebril worden gepoetst. Het One & Only Reethi Rah hotel ligt op een van de grootste eilanden van de Malediven. 

  • Verblijft u voor 16 december 2019 in One & Only Reethi Rah én verblijft u minimaal 7 nachten, dan ontvangt u 30% korting op uw verblijf en gratis boottransfers.
  • Neem contact op met één van onze reisspecialisten voor de voorwaarden. In het blok hiernaast kunt u een contactverzoek of offerte-aanvraag indienen. Zij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer inspiratie en informatie!

Onderwaterparadijs

Met de fiets die bij uw villa staat verkent u de groene omgeving. Een andere optie is een ritje in de golf buggy. U bepaalt zelf of u de dagen actief of passief invult. De actieve gast komt niets tekort. Een maatje voor een driesetter op de tennisbaan dient zich vanzelf aan. Vraag anders de tennispro om samen een uurtje aan uw volley te schaven. Het hotel heeft een breed pakket culturele en sportieve uitstapjes op en rond het eiland. Enkele highlights zijn diepzeevissen, een trip aan boord van een catamaran en cursus batikken. Voor ervaren en minder ervaren duikers is deze bestemming een droom. Vanuit het professionele duikcentrum vaart u mee naar meer dan dertig verschillende duikspots. Wrakduiken is in dit kraakheldere water een sensationele ervaring, anders is de nachtduik dat wel! De spa met dertien behandelkamers ligt in lijn met het niveau van het hotel. Hier stapt u in een oase van rust. In de grote tuin kunt u urenlang ongestoord relaxen. Uw butler brengt tussendoor een lichte snack.

Privézwembad

Reethi Rah heeft 122 villa's, zowel op het strand als op het water. Het oppervlak van de kleinste villa: 135 vierkante meter voor u alleen. De villa's zijn modern en elegant ingericht en sommige hebben in de tuin of op het dek een privézwembad. Met de fleurige kussens op het terrasmeubilair leeft hier meteen het heerlijke lazy afternoon gevoel. Op de achtergrond geen ander geluid dan het ruisen van de zee. Het resort heeft drie eetgelegenheden voor de gasten.

Kies uit 450 wijnen

U heeft maar liefst zeven verschillende diner opties. Restaurant Reethi serveert à la carte Mediterrane en Aziatische gerechten. De drie ruimtes hebben elk een eigen thema: aarde, wind en vuur. In restaurant Tapasake ervaart u de intense smaak van de Japanse keuken. Hier ontdekt u ook de verfijnde combinatie van Japans eten met de beste Rieslings uit de Elzas. En dat is niet de enige combinatie. Het One & Only Reethi Rah hotel heeft een kelder met een keuze uit 450 klassewijnen. De uitdaging is aan de sommeliers! Het Fanditha restaurant ligt in de open lucht en is georiënteerd op de eetcultuur uit het Midden-Oosten. Buiten neemt u plaats op de bamboe loungebanken tussen enorme divan-stijl kussens, uw partner droomt even weg in een hangmat. Terwijl u even later aan het dineren bent, ziet u door de glazen vloer de tropische vissen nieuwsgierig meegenieten!

Tripadvisor over One & Only Reethi Rah

Vergelijkbare accommodaties in Malediven