Een verblijf hier staat in het teken van niets moet en alles mag

Kent u dat gevoel wanneer u een tweede kindje krijgt en u denkt onmogelijk evenveel van dit kindje te kunnen houden als van uw eerste zoon of dochter? Soneva Jani is het jongere zusje van Soneva Fushi. We houden ontzettend van Soneva Fushi en toch zijn we weer omver geblazen met de komst van Soneva Jani.

Wat zijn we weer blij met de komst van het tweede Soneva-hotel op de Malediven. Jani is wederom een geslaagd project van deze keten. Soneva Jani ligt in de Noonu atol op 40 minuutjes vliegafstand van Malé en 60 minuutjes speedboatafstand van haar grote broer Fushi.

Een ontspannen verblijf

Een verblijf hier staat in het teken van niets moet en alles mag. De zachte zeelucht zal u goed doen, maar voor echte ontspanning kunt u terecht in de weldadige Spa van Soneva Jani. U kunt kiezen uit talloze massages, scrubs en beauty-behandeling. En kunt u niet kiezen? Dan gaat u toch morgen weer? Dat Soneva Jani een heerlijke plek is om volledig tot rust te komen, wil overigens niet zeggen dat hier niets te doen is. De medewerkers van Jani kennen de beste duik-, snorkel- en surfspots en de marine bioloog neemt u graag mee om dolfijnen, roggen of walvishaaien te spotten.

De villa's

Dus u droomt van uw eigen villa met een privé terras en een glijbaan die uitkomt in het water? Oh en droomt u ook van een dak dat open kan, zodat u naar de sterren kunt staren vanuit uw bed? Deze droom wordt werkelijkheid zodra u voet aan wal zet bij Soneva Jani. Dit resort is het eerste in de Malediven waarbij de kinderen 'of het kind in u' heerlijk van de eigen glijbaan kunnen gaan en uitkomen in het warme water van de Indische Oceaan. Alle villa's zijn minimaal 416 vierkante meter en prachtig gelegen op palen in het water. Enkel de Island Reserve met vier slaapkamers bevindt zich op het strand. Kiest u voor deze villa dan heeft u maar liefst 1752 vierkante meter tot uw beschikking. Wat een ruimte!

Het uitzicht op het azuurblauwe water vanaf het deck van uw villa is waanzinnig. Deze villa's hebben een prachtige stijl. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals steen en hout, waardoor er een warme sfeer heerst.

Van Jani's biologische tuin naar uw tafel

In het So Fresh Restaurant is iedere maaltijd een gastronomisch feestje. De kaart is divers en bevat gerechten uit alle windstreken; van specialiteiten uit Azië en het Midden-Oosten tot Mediterrane lekkernijen die met verse seizoensproducten worden bereid. Vraag een tafel aan 'het raam', zodat u het prachtige uitzicht zo goed mogelijk in u op kunt nemen. 's Avonds geniet u hier van de sterrenhemel boven u. Wilt u deze sterrenhemel nog beter aanschouwen? Boek dan één van de vier tafeltjes van So Starstruck, het eerste Overwater Observatory van de Malediven. Eleos is de grootste telescoop van de Malediven en zorgt ervoor dat Jupiter, Saturnus en de maan er adembenemend uitzien. Knijp elkaar even in de arm om zeker te weten dat u niet droomt.

En meer!

Weet u dat u ook het jacht van Soneva kunt boeken? Als u Soneva in Aqua boekt, geniet u geheel in stijl van drie maaltijden per dag, non-alcoholische drankjes en één Spa behandeling per dag. U kunt zo ook optimaal genieten van het onderwaterleven van de Malediven.

Tripadvisor over Soneva Jani

Vergelijkbare accommodaties in Malediven