Een rondje golf gevolgd door een afternoon tea in de Jim Thompson Tea Room. Luxueuze nostalgie.

Het koloniale stijl Cameron Highlands Resort ligt tussen de theeplantages op de glooiende groene heuvels van de Maleisische hooglanden.

Thee

Recht tegenover het resort ligt de net zo glooiende golfbaan. U kunt de hooglanden en de theeplantages verkennen met een mooie trekking. En ‘Pasar Malam’ bezoeken op jacht naar souvenirs in de sfeervolle plaatsjes Brinchang en Tanah Rata. U snuift couleur locale op in een Orang Asli dorp in de jungle. Of u speelt een rondje golf gevolgd door een drankje in Ye Olde Smokehouse. Wat u ook doet, ontdek ook de helende werking van thee; met een behandeling in The Spa Village van het Cameron Highlands Resort.

Koloniale ambiance

De ruime kamers en suites hebben een lichte stijlvolle inrichting met een koloniale ambiance. Vanaf uw balkon heeft u een mooi uitzicht over de golfbaan.

Een Britse afternoon tea in de Jim Thompson Tea Room of een aperitief bij de open haard van de Highlands Bar; koloniale klassiekers. In de Dining Room geniet u van een perfect diner met een prachtig uitzicht op het groene landschap. Het Aziatische Gonbei restaurant serveert hotpot gerechten uit de Maleise, Thaise en Japanse keuken. Het Cameron Highlands Resort ligt aan de doorgaande weg waardoor er mogelijk geluidshinder kan ontstaan.

Tripadvisor over Cameron Highlands Resort